Μία ακόμη αναγνώριση για το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, αφού στα φετινά Tourism Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Μαρτίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο στους Κωνσταντίνο Ανδριανόπουλο και Ανδρέα Ζαγάκο.

Το εν λόγω βραβείο αποτελεί μεγάλη επιβεβαίωση από την τουριστική κοινότητα της Ελλάδας για το πνεύμα και τη φιλοσοφία του Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, αναγνωρίζοντάς το σαν μια καινοτόμα και εθελοντική εκπαιδευτική πρωτοβουλία που αναδεικνύει την δύναμη της γνώσης και την αξία των συνεργειών.

Στα Tourism Awards βραβεύτηκαν εταιρείες και δράσεις που «απογειώνουν» τον ελληνικό τουρισμό. Σε μια εποχή που η ποιοτική ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί εθνικό στόχο της Ελλάδας, όσοι βραβεύτηκαν και φέτος λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.

Τα βραβεία διοργάνωσαν το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Ελλαδικό