Το αμφιθέατρο του κάστρου της Καλαμάτας υποδέχεται σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου και ώρα 21:30, τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Γιάννη Μηλιώκα για μια μοναδική συναυλία.

Η συγκεκριμένη συναυλία θα έχει χαρακτήρα αναδρομικό, αφού τα τραγούδια που θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι παρευρεθούν σε αυτή, θα είναι από το 1989 έως το 2015. Μουσικές και στίχοι πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους, εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες, τις ζωές πολλών ανθρώπων.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή, πολύ γνωστών αλλά και «κρυμμένων» κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου Πλιάτσικα, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη Μηλιώκα, αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που θα χρωματίσουν τη βραδιά της παράστασης.

Στο πρόγραμμα που ετοιμάζουν υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα & του Γιάννη Μηλιώκα: «Μοναξιά μου Όλα, Ροζ, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το Καλό Μου, Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό Ροκ» και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές.

 

Ελλαδικό