Σήμερα, 24 Αυγούστου, η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο κάστρο και η ολοκλήρωση της έκθεσης “Άρτος – Οίνος – Έλαιον” στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων “μονοπωλούν” τη βραδιά…

1. Ο Κωστής Μαραβέγιας στο κάστρο

Το αμφιθέατρο του κάστρου της Καλαμάτας υποδέχεται σήμερα 24 Αυγούστου και ώρα 21:30 τον Κωστή Μαραβέγια για ένα μοναδικό μουσικό πάρτι, από εκείνα που ξέρει να στήνει με την κάθε ευκαιρία… και με επιτυχία!

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του… ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), με τη γνώριμη πλέον θετική ενέργεια, που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας μία πολύ χαρούμενη και γλυκιά διάθεση του.

Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη, ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι, μία γιορτή που δεν τελειώνει ποτέ.

2. Έκθεση “Άρτος – Οίνος – Έλαιον”

Η έκθεση “Άρτος – Οίνος – Έλαιον” ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου και ολοκληρώνεται σήμερα, διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά από τον Δήμο Καλαμάτας στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Στόχος της συγκεκριμένης έκθεσης είναι η προβολή των μεσσηνιακών προϊόνντων, αλλά και του λαϊκού μας πολιτισμού, τα ήθη και τα έθιμα που συνδέονται με τις καλλιέργειες.

Σήμερα στις 20.30, στο χώρο της έκθεσης (αποβάθρες), θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την επέκταση της ζώνης του ελαιολάδου «ΠΟΠ Καλαματα», από αρμόδιους φορείς, στο περίπτερο του Δήμου Καλαμάτας.

Ελλαδικό
Η Κυριακή Παπακωνσταντίνου είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας Αθηνών και υποψήφια διδάκτωρ ηθικής φιλοσοφίας. Γράφει για το Kalamata IN άρθρα ποικίλης θεματολογίας.