Θέατρο στην Καλαμάτα, μουσικοθεατρική παράσταση στην Κυπαρισσία και μουσική βραδιά στα Φιλιατρά. Διαφορετικές περιοχές, διαφορετικές επιλογές…

1. “Αχαρνής” του Αριστοφάνη

Το αμφιθέατρο του κάστρου της Καλαμάτας παρουσιάζει σήμερα, Τετάρτη 19 και αύριο Πέμπτη 20 Αυγούστου και ώρα 21:30, μετά την θριαμβευτική πρεμιέρα που σημείωσε στην Επίδαυρο, την παράσταση του καλοκαιριού,  “Αχαρνής”.

Η πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη, «Αχαρνής», παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία – δραματουργική επεξεργασία Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Άρη Σερβετάλη, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Γιάννης Κακλέας, απρόβλεπτος πάντα, συνεχίζει τη διερεύνηση της σκηνικής αριστοφανικής φόρμας, με μια πλειάδα εξαιρετικών κωμικών ηθοποιών, σε ένα έργο που υμνεί τα αγαθά της ειρηνικής συνύπαρξης, σαρκάζοντας τους πολεμοκάπηλους.

2. “Πριν το χάραμα” στην Κυπαρισσία 

Μετά το κάστρο και την Καλαμάτα η θεατρική παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα “Πριν το χάραμα”, για το λαϊκό τραγούδι, ταξιδεύει στο “Τρενοτεχνείον” στην Κυπαρισσία στις 9.30 μ.μ.

3. Μουσική βραδιά στα Φιλιατρά

Ροκ και έντεχνη βραδιά διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών στα Φιλιατρά στην κεντρική πλατεία και ώρα 21:30.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2ο ανοιχτό εργαστήρι Γλυπτικής στο λιμάνι της Καλαμάτας, όπως και η έκθεση “Μπλε” των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Καλαμάτας θα είναι και σήμερα ανοιχτά για το κοινό.

Ελλαδικό
Avatar photo
Η Κυριακή Παπακωνσταντίνου είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας Αθηνών και υποψήφια διδάκτωρ ηθικής φιλοσοφίας. Γράφει για το Kalamata IN άρθρα ποικίλης θεματολογίας.