Μετά τις γιορτινές αυτές ημέρες και όλες τις μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καλαμάτας και στις γύρω περιοχές, τα πανηγύρια, τις μουσικές βραδιές, τις τοπικές γιορτές, νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα για λίγη χαλάρωση.

Η παραλία της Καλαμάτας προσφέρεται για στιγμές ηρεμίας. Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μαζί με τον καφέ, το φαγητό, ακόμη και το ποτό σας. Το βράδυ, επίσης, μια βόλτα στην παραλιακή με τα πόδια ή και με το ποδήλατο, είναι ιδανική για όσους λατρεύουν να περπατούν και να βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα. Αν πάλι προτιμάτε κάτι διαφορετικό το ιστορικό κέντρο της πόλης δεν “κοιμάται” ούτε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η επιλογή του πανηγυριού υπάρχει και σήμερα βέβαια, με το πανηγύρι στον Άγιο Φλώρο από τον σύλλογο «Οι φίλοι του Πάμισου», με είσοδο ελεύθερη.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2ο ανοιχτό εργαστήρι Γλυπτικής στο λιμάνι της Καλαμάτας, όπως και η έκθεση “Μπλε” των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Καλαμάτας θα είναι και σήμερα ανοιχτά για το κοινό.

Ελλαδικό