Πολλά είναι τα μετάλλια που κέρδισε ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας στους Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics Hellas, οι οποίοι διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο στις 17 Δεκεμβρίου 2017.

Μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας ολοκληρώθηκε μέσα σε γιορτινό περιβάλλον, γεμάτο χαμόγελα και αισιοδοξία!

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε με κλιμάκιο δυο αθλητών.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Γιάννης Κατσόγιαννης συμμετείχε σε δυο κατηγορίες:

Στην κατηγορία Dressage CI -Βάδην Ανεξάρτητος, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική διαδρομή! Στην κατηγορία Working Trails CI (εμπόδια εδάφους), κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο!

Ο Ανέστης Μαραντίδης συμμετείχε επίσης σε δυο κατηγορίες:

Στην κατηγορία Dressage CI -Βάδην Ανεξάρτητος, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική διαδρομή! Στην κατηγορία Working Trails CI (εμπόδια εδάφους), κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο!

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, αναφέρει ο Ιππικός Όμιλος, χωρίς το άλογο Cocotte, μια καταπληκτική ύπαρξη, που βοήθησε και τον μόνο αθλητή της κατηγορίας Α από τις Σέρρες, Σάκη Κύρκογλου, να αγωνισθεί και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του, χωρίς καμία προπόνηση, ενώ ευχαριστεί την δασκάλα των παιδιών και εξειδικευμένη θεραπεύτρια κα. Στεφανία Σπυροπούλου-Ξυρογιάννη.

Ελλαδικό