Πληροφορίες

Η “The Body Shop” αποτελεί σταθερή αξία για τη γυναίκα, χρόνια τώρα, όσον αφορά τον χώρο των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Το κατάστημα “The Body Shop” στην Καλαμάτα έχει διαγράψει ήδη 23 χρόνια πορείας και είναι ένα σημείο αναφοράς για τη φροντίδα της γυναίκας. Αποτελεί franchise της παγκόσμιας ομώνυμης εταιρείας που σέβεται το περιβάλλον δημιουργώντας προϊόντα εμπνευσμένα από τη φύση.

Στο κατάστημα θα βρείτε την ποικιλία και τα είδη που επιθυμείτε, διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που σχετίζονται με το πρόσωπο, το μακιγιάζ, τα μαλλιά και προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος. Δεν λείπουν, βέβαια, τα σαγηνευτικά αρώματα, οι πολλές αρωματικές σειρές με την κλασική πλέον White Musk να “κλέβει” εδώ και χρόνια τις εντυπώσεις.

Τα συστατικά των καλλυντικών και των όλων προϊόντων είναι φυτικά από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι, από τη στιγμή της ίδρυσής της έως σήμερα, η εταιρεία δεν έχει ποτέ δοκιμάσει τα προϊόντα της και δεν έχει κάνει πειράματα σε ζώα. Επίσης, οι συσκευασίες που χρησιμοποιεί είναι 100% ανακυκλώσιμες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το σεβασμό της προς τη φύση και το περιβάλλον.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αριστομένους 50

Τηλέφωνο: 2721093609

facebook

bodyshoap-2

bodyshoap-6 bodyshoap-7 bodyshoap-8 bodyshoap-9 bodyshoap-10 bodyshoap-11 bodyshoap-2 bodyshoap-5

bodyshoap-3

Ελλαδικό