Οι εκδηλώσεις του Καλαματιανού καρναβαλιού έκλεψαν και φέτος τις εντυπώσεις! Η τελετή έναρξης, η νυχτερινή παρέλαση με τίτλο “Βαλεντίνοι… φωτιστείτε”, το αποκριάτικο πάρτι στο Πνευματικό κέντρο και ο χθεσινός διαγωνισμός μεταμφίεσης και μίμησης “Déjà vu” έχουν κρατήσει το δείκτη της διασκέδασης αμείωτο!

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών – αποκριάτικων εκδηλώσεων τελειώνει με κορυφαίες εκδηλώσεις! Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, στις 11.30, οι Καλαματιανοί και όχι μόνο θα γιορτάσουν την Αποκριά με εδέσματα, μουσική και παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία Όθωνος στο Ιστορικό κέντρο και στις 14.00, θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Προκυμαία του Λιμανιού της Καλαμάτας η “Ιζαμπιάδα”.  Οι εορτασμοί του Σαββάτου δεν τελειώνουν εδώ! Συνεχίζονται με πάρτι στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου από τις 20.00 μέχρι τη 01.οο!

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, στις 14.30, είναι η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και η τελετή λήξης συνοδευόμενη από τη συναυλία της DEMY στην Κεντρική πλατεία. Αμέσως μετά μέχρι και τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα, στον πεζόδρομο Αμφείας, θα διοργανωθεί street party με dj, ενώ παράλληλα από τις 08.00 επίσης μέχρι τη 01.00 θα γίνονται party και στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου.

Elladiko