Ανηφορίζοντας προς το όρος Καλάθι, στην περιοχή της Κάτω Βέργας, θα συναντήσετε ένα παραδοσιακό κτίσμα που θα σας προκαλέσει να το επισκεφτείτε.

Ψηλά πάνω από το απέραντο γαλάζιο του Μεσσηνιακού Κόλπου, στην ταβέρνα “Πετράλωνο”, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την εντυπωσιακή θέα, απολαμβάνοντας μοναδικές σπιτικές συνταγές.

Με εμπειρία 20 χρόνων το μόνο σίγουρο είναι πως στο “Πετράλωνο” ξέρουν πώς να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας με παραδοσιακά πιάτα και ακαταμάχητες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.

Φημίζονται για τον κόκορα με μακαρόνια που σερβίρουν, το ψητό κατσικάκι αλλά και τα τοπικά προϊόντα που καλλιεργούνται από τους ιδιοκτήτες, καταλήγοντας αγνά και φρέσκα από τον κήπο τους στο πιάτο σας!

Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, το “Πετράλωνο” είναι η καλύτερη επιλογή αφού μπορεί να σας μαγέψει με το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα στα γαλανά νερά που μπορείτε να αντικρίσετε από το μπαλκόνι του, αλλά και να σας επιφυλάξει μια δροσερή βραδιά με φόντο τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Αν θέλετε, λοιπόν, να προσεγγίσετε μια πανοραμική εικόνα της Καλαμάτας που χάνεται στα νερά της θάλασσας, ενώ θα απολαμβάνετε το κρασί σας και σπιτικό λαχταριστό φαγητό με την παρέα σας, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήσετε στην ταβέρνα “Πετράλωνο”.

Περιηγηθείτε στον χώρο της ταβέρνας “Πετράλωνο”:

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας

Ταβέρνα “Πετράλωνο”

Λόφος Βέργας, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 27210 41750

www.facebook.com

 

Ελλαδικό