Ψάχνετε λοιπόν να κάνετε ένα δώρο στους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, αλλά δεν ξέρετε τι θα τους άρεσε. Θα μπορούσατε να τους αγοράσετε λουλούδια, σοκολάτες ή σοκολατάκια, σωστά; Αλλά αυτό είναι βαρετό! Γιατί να μην τους δώσετε κάτι που πραγματικά θα χρησιμοποιήσουν και θα εκτιμήσουν;

Εδώ είναι το θέμα με τα εταιρικά δώρα: Πρέπει να διαλέξετε κάτι που θα είναι χρήσιμο στους πελάτες και τους συνεργάτες σας. Αλλά θέλετε επίσης να αποφύγετε να δώσετε κάτι που είναι πολύ γενικό ή απρόσωπο.

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές εκεί έξω, αλλά έχουμε περιορίσει σε μερικές από τις αγαπημένες μας. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα δώρα πελατών για κάθε κλάδο:

Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Οι πάροχοι χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παρέχουν συχνά στους πελάτες τους εργαλεία χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, όπως εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων, εργαλεία προϋπολογισμού και επενδυτικές συμβουλές. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμα για όποιον θέλει να βελτιώσει τα προσωπικά του οικονομικά και είναι
εξαιρετικά δώρα για άτομα ή επιχειρήσεις του κλάδου αυτού!

Βιομηχανία φιλοξενίας

Ο κλάδος της φιλοξενίας έχει αναπτυχθεί τρομερά τα τελευταία χρόνια λόγω της αύξησης του τουρισμού και των επαγγελματικών ταξιδιών σε όλο τον κόσμο. Αυτό καθιστά τα ξενοδοχεία εξαιρετικά μέρη για διαμονή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επίσης εξαιρετικά μέρη για να ξεκουραστείτε καλά μετά από μια
κουραστική μέρα στη δουλειά! Οι δωροκάρτες ξενοδοχείων αποτελούν θαυμάσια δείγματα εκτίμησης για τους πελάτες που επισκέπτονται αυτά τα καταλύματα σε τακτική βάση ή ακόμη και μια φορά στο τόσο.

Εταιρείες εκδηλώσεων

Εάν εργάζεστε στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων, τότε γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να παρακολουθείτε τις διάφορες πτυχές μιας εκδήλωσης, όπως η ενοικίαση χώρων, η τροφοδοσία και η ψυχαγωγία – οπότε ένα εργαλείο προγραμματισμού όπως τα ημερήσια ημερολόγια θα σας φανεί χρήσιμο!

Νομικές εταιρείες

Οι δικηγόροι τείνουν να είναι εξαιρετικά πολυάσχολοι άνθρωποι που πρέπει να οργανώνουν προσεκτικά τον χρόνο τους, αν θέλουν να γίνουν όλα στην ώρα τους – οπότε θα εκτιμήσουν ένα ημερήσιο ημερολόγιο που θα τους βοηθήσει να παρακολουθούν τα ραντεβού και τις προθεσμίες. Θα μπορούσατε επίσης να τους δώσετε ένα σετ στυλό ή ένα σετ γραφείο ως ειδικό ευχαριστήριο δώρο αφού περνάνε αρκετές ώρες στο γραφείο τους. Στις μέρες μας, το καλύτερο δώρο για τους πελάτες είναι αυτό που δείχνει ότι πραγματικά τους ακούσατε και λάβατε υπόψη σας τις ανάγκες τους κατά την επιλογή του δώρου. Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό δείγμα εκτίμησης- είναι ένας τρόπος να ενισχύσετε τη σχέση σας μαζί τους, δείχνοντάς τους ότι ενδιαφέρεστε για τα ενδιαφέροντα και τα πάθη τους – καθώς και για την επιτυχία τους ως οργανισμός.

Ελλαδικό