Στα πλαίσια του 7ου Καλαματιανού Κρναβαλιού, πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:00, η συναυλία Λαϊκά Μονοπάτια, με τον Δημήτρη Καραδήμο, στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας!

Το πρόγραμμα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης αναμένεται να είναι αντάξιο του Καλαματιανού Καρναβαλιού. Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ξεκίνησε η λειτουργία του εκθετηρίου στολών, καθώς και οι κληρώσεις για τα παιχνίδια του Καρναβαλιού.

Η έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου. Την εκδήλωση παρουσίασε η Φωτεινή Ψυχίδου και μετά το πέρας της πραγματοποιήθηκε συναυλία του συγκροτήματος REC.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, ο ερμηνευτής Δημήτρης Καραδήμος θα ταξιδέψει το κοινό σε λαϊκά μονοπάτια.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, θα γίνει το πάρτι του Καρναβαλιού στο ξενοδοχείο Elite.

Το Kαρναβάλι θα κορυφωθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από τα «Ουζάκια» και θα καταλήξει στο Ιστορικό Κέντρο. Θα την παρουσιάσουν η Φωτεινή Ψυχίδου και η Άστρη Μαυρέα.

Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, με τη μεγάλη του παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από το κτήριο της Φιλαρμονικής και θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου. Την παρουσίαση έχει αναλάβει και φέτος ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Onirama.

Ελλαδικό