Συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας. Αυτή τη Δευτέρα θα έχουν την ευκαιρία οι κάτοικοι της πόλης μας να απολαύσουν τη γνωστή ερμηνεύτρια στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο «Αλλιώς». Τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει θα είναι από τον νέο της δίσκο «Αλλιώς» που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες με στίχους του Παρασκευά Καρασούλου, καθώς και τραγούδια της που έχουμε αγαπήσει.

Μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη θα βρίσκονται οι μουσικοί:

Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), Στέλιος Προβής (μπάσο) και στην επιμέλεια ήχου ο Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Η συναυλία διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. «ΦΑΡΙΣ». Η ώρα έναρξης είναι 21:30, ενώ η τιμή των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ και 12 ευρώ για τους ανέργους. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Ελλαδικό
Η Άννα Παύλου είναι πτυχιούχος παιδαγωγός δημοτικής εκπαίδευσης με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή. Έχει δημοσειεύσει στο Kalamata IN άρθρα διαφόρων θεμάτων.