Νέος, ταλαντούχος, τραγουδιστής, ηθοποιός, τραγουδοποιός, performer, μουσικοσυνθέτης… Ένας καλλιτέχνης με ιδιαίτερη προσωπικότητα, ξεχωριστό στυλ, χαρακτηριστική χροιά και ύφος στα τραγούδια του. Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη, μέλος της συμμορίας Γκαγκαντίν που ήρθε στην πόλη μας για μια ξεχωριστή συναυλία.

Οι γενναίοι του Γκαγκαντίν ήταν οι Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Μπουλάς, αλλά μετά την απώλεια του Μπουλά στην παρέα προστέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για την εν λόγω συμμορία αλλά και για τα τραγούδια του, τα σχέδιά του, κλείνοντας με ένα τραγούδι!

Λίγο πριν από τη συναυλία τον “στριμώξαμε” στο backstage και μιλήσαμε μαζί του…

 

…Ας θυμηθούμε τι μας έχει πει μέσα από τα τραγούδια του:

Να σ’ αγαπώ όποιος κι αν είσαι… 

Ίσως κανένας μας δε φταίει, μπορεί να είναι όλα γραφτά,

παιχνίδια να είναι όλα της μοίρας που δεν αλλάζουν τελικά.

Με κάνεις να τρέμω από φόβο μη σε χάσω…

Φίλα με ακόμα…

Δώσε σημασία και ίσως να δεις πως υπάρχουν πράγματα που αξίζει να ζεις!

mouzourakhs.

*Ο Πάνος Μουζουράκης συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία που έγινε τη Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας μαζί με άλλους 4 σπουδαίους καλλιτέχνες – Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Ελευθερία Αρβανιτάκη & Διονύσης Σαββόπουλος – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ελλαδικό
Χαρά Κουλοπούλου
Η Χαρά Κουλοπούλου είναι πτυχιούχος παιδαγωγός με ειδίκευση στην ειδική αγωγή. Έχει δημοσιεύσει για το Kalamata IN πολλά άρθρα ποικίλης θεματολογίας.