Τα ανδρικά παπούτσια μπορεί να είναι συναρπαστικά και τείνουν να έχουν ένα ευρύ φάσμα στυλ, χρωμάτων και τιμών. Η αγορά είναι τεράστια και μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τι θέλετε και τι όχι. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τα καλύτερα παπούτσια για εσάς.

Άνεση: Είτε αναζητάτε ένα παπούτσι που να μοιάζει με γάντι είτε το πιο άνετο ζευγάρι που έχετε φορέσει ποτέ, βεβαιωθείτε ότι προσφέρουν το σωστό επίπεδο απορρόφησης και υποστήριξης που ταιριάζει με το επίπεδο δραστηριότητάς σας. Οι μπότες πεζοπορίας με άκαμπτη σόλα μπορεί να είναι άβολα, ενώ τα αθλητικά παπούτσια χωρίς υποστήριξη μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμούς. Παρόλο που μπορεί να είναι δελεαστικό να επιλέξετε κάτι που φαίνεται ωραίο, προσπαθήστε να μην αγοράσετε κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι της μόδας χωρίς να σκεφτείτε πώς θα είναι όταν έρθει η ώρα.

Στυλ: Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αγοράζουν ανδρικά παπούτσια είναι ο παράγοντας στυλ. Ενώ υπάρχουν στυλ που κατασκευάζονται για κάθε περίσταση, ορισμένα παπούτσια, όπως τα Hogan ανδρικά ή Ugg, μπορούν και συνδυάζονται με πολλά ρούχα και για όλες τις ώρες της ημέρας. Εάν σκοπεύετε να φοράτε τα νέα σα παπούτσια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εφαρμογή: Τα περισσότερα ανδρικά παπούτσια διατίθενται σε τυποποιημένα μεγέθη, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Εάν βρίσκεστε μεταξύ μεγεθών, ανεβείτε ή κατεβείτε ανάλογα με το πόσο επιπλέον χώρο έχετε στην περιοχή των δακτύλων (το τμήμα του παπουτσιού που βρίσκεται πιο κοντά στο πόδι σας). Όταν δοκιμάζετε ένα νέο παπούτσι, δοκιμάστε να περπατήσετε με αυτό για περίπου πέντε λεπτά και στη συνέχεια να καθίσετε. Αν νιώσετε να δημιουργείται πίεση στις φτέρνες ή τα δάχτυλα των ποδιών σας, μάλλον δεν σας ταιριάζει.

Τα ανδρικά παπούτσια έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τις παλιές επιλογές στυλ και είναι πλέον διαθέσιμα σε πληθώρα στυλ με όλα τα είδη υλικών, χρωμάτων και μεγεθών στον κόσμο της μόδας όπου ζούμε. Τα ανδρικά παπούτσια δεν είναι πλέον πολύ ογκώδη ή ογκώδη. Μπορεί να διαφέρουν ως προς τον τρόπο που φοριούνται, αλλά η ποικιλία έχει αυξηθεί σε σημείο που σίγουρα υπάρχουν αρκετές προτάσεις για όλους, ανεξάρτητα από τα γούστα και τις προτιμήσεις.

Ελλαδικό