Την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 21:30 και την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 και ώρα 23:30 στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας θα τραγουδήσουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου.
Δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου συναντήθηκαν τον χειμώνα που μας πέρασε για πρώτη φορά στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου διαγράφοντας μια θριαμβευτική τροχιά εμφανίσεων από τον Νοέμβριο μέχρι το Πάσχα.
Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησαν το στίγμα τους στην δεκαετία με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερο unplugged πρόγραμμα. Συνοδευόμενοι από τέσσερις μουσικούς, ζωντανεύουν τις ακουστικές εκδοχές των ηλεκτρονικών τους τραγουδιών δημιουργώντας μια μοναδική παρεΐστικη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.
Συμμετέχει ο Steve Tesser στη κιθάρα και το τραγούδι.
Μαζί τους οι :
Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι
Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, τρομπέτα,κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι
Άκης Αμπράζης: μπάσο, κρουστά.
Τον ήχο έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Καραγιαννίδης.
Η γενική είσοδος είναι 15 € και 12 € (ΑμεΑ, Άνεργοι, Φοιτητές, Μαθητές).
Για την προπώληση εισιτηρίων μπορείτε να απευθύνεστε στο viva.gr και το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
















