Τα κοσμήματα όπως κι όλα τα αξεσουάρ έρχονται να συμπληρώσουν το ντύσιμο μας και να τονίσουν κομψά διάφορα σημεία τους σώματος μας. Τα φετινά trends έχουν μαξιμαλιστική διάθεση κι ένα πιο έντονο χαρακτήρα. Μπορείς να τα φορέσεις all day, από το χειμώνα μέχρι το καλοκαίρι χωρίς να σε περιορίσουν.

Πάμε να δούμε ποιά είναι τα trends στα φετινά κοσμήματα.

Αλυσίδες κολιέ

Μια τάση που την ξαναείδαμε πίσω το 2012, οι αλυσίδες κολιέ επανέρχονται και φέτος δυναμικά. Μεγάλες αλυσίδες σε χρυσό, ασημί, bronze κι όχι μόνο αγκαλιάζουν κομψά το λαιμό και δίνουν ένταση στα outfits μας.

 

Mεταλλικά Βραχιόλια

Τα κλασικά metallic cuffs επανέρχονται στη μόδα. Οι απλές μεταλλικές χειροπέδες δίνουν μια minimal πολυτέλεια στα άκρα μας. Φόρεσε δύο μαζί ή και στους δύο καρπούς για extra στυλ!

Κοχύλια

Είναι μια τάση στα κοσμήματα που την είδαμε από πέρυσι. Κοχύλια στο λαιμό και στα πόδια. Φέτος η τάση αυτή επεκτείνεται στα σκουλαρίκια και σε δαχτυλίδια.

Oversized δαντυλίδια

Τα μεγάλα κι έντονα δαχτυλίδια είναι αυτα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στα δάχτυλα μας. Για ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεμα απόφυγε τα έντονα βραχιόλα στο χέρι.

Kρεμαστοί κρίκοι

Κρίκοι ο ένας μέσα στον άλλο που δίνουν το εφέ του 3D έρχονται να αντικαταστήσουν για λίγο τους κλασικούς αγαπημένους μας κρίκους. Φόρεσε τους σε διάφορα χρώματα και στην παραλία.

Tip of the week:

Για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα διάλεξε ένα το πολύ δύο trends να συνδυάζεις τη φορά, διαφορετικά θα βγάζεις μια υπερβολή στο look σου.

Τι: Τα κομήματα που θα φορέσουμε το 2019

Πώς: Επιλέγοντας ανάμεσα σε κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια

Γιατί: Για extra στυλ στα outfits μας.

Πού: Από τη δουλειά μέχρι τις βόλτες και την παραλία

Πότε: Το 2019

Στο «Style My day» θα μιλήσουμε για στυλ και θα γνωρίσουμε τη μόδα. Θα δώσουμε έξυπνες συμβουλές και θα εμπνευστούμε! Γιατί ένα ξεχωριστό στυλ ξεκινάει από τη γνώση των βασικών στοιχείων της μόδας…
Elladiko
Μαρία Χρυσαΐδη
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!