Μπορεί να μη θες να ακολουθήσεις τις τάσεις της μόδας κατά γράμμα, αλλά θες να έχεις μια άποψη και να είσαι ενημερωμένη. Παρακάτω θα βρεις τα πιο hot trends για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019.

Κάνε scrolling κι ανακάλυψε τα! Enjoy!

Τσάντες Bamboo– Ψάθινες

Οι  ψάθινε τσάντες μας απασχόλησαν ιδιαίτερα πέρυσι και θα εξακολουθήσουν και φέτος. Εκτός από την παραλία τις βλέπουμε να κυκλοφορούν στις πρωινές μας βόλτες κι όχι μόνο κάνοντας το στυλ μας πιο καλοκαιρινό και δροσερό.

Sneakers

Είναι τέλειο όταν η μόδα μας κάνει να νιώθουμε άνετα και τα sneakers είναι η απόδειξη. Μπορεί να τα φορέσεις ακόμα και με ένα φόρεμα και να είσαι υπέροχη.

Κρουαζέ Φόρεμα Wrap Dress

Τα αγαπήσαμε από την Diane Von Furstenberg . Τα κρουαζέ φορέματα είναι άκρως θηλυκά. Είναι ένα κομμάτι passe par tout καθώς μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ με ένα ζευγάρι αθλητικά, με μποτάκια, μπότες και τις γόβες σου. Η τέλεια λύση!

Snake Print

Μετά το leopard η τάση που θα επικρατήσει για φέτος στο animal print θα είναι το snake effect, το οποίο θα το δεις σε ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ.

Ποδηλατικό Σορτς

Δεν την περίμενες αυτήν την τάση! Κι όμως ήδη πολλές fashion bloggers κι influencers  την έχουν υιοθετήσει. Τα bike shorts μπορούν πλέον να συνδυαστούν με ένα chic style  και να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ταρταρούγα Σκουλαρίκια

Την ταρταρούγα την είδαμε στα γυαλιά ηλίου, τώρα τη βλέπουμε και στα σκουλαρίκια. Είναι ένα ιδιαίτερο trend που κάνει τα αξεσουάρ σου πιο κομψά.

Tip of the week:

Από τις τάσεις της μόδας υιοθετούμε ό,τι κι όσα μας εκφράζουν. Δε χρειάζεται να ακολουθούμε πιστά και τυφλά τα πάντα. Προσαρμόζουμε μια τάση στο στυλ μας και την αναδεικνύουμε με τον τρόπο μας.

Τι: Τα πιο hot trends για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019

Πώς: Ενημερώσου κάνοντας scrolling στο παραπάνω άρθρο.

Γιατί: Για να είσαι ενημερωμένη για τα trends του 2019.

Πού: Στην παραλία, στη βόλτα, στη δουλειά, στη βραδινή έξοδο.

Πότε: Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019

Στο «Style My day» θα μιλήσουμε για στυλ και θα γνωρίσουμε τη μόδα. Θα δώσουμε έξυπνες συμβουλές και θα εμπνευστούμε! Γιατί ένα ξεχωριστό στυλ ξεκινάει από τη γνώση των βασικών στοιχείων της μόδας…
Ελλαδικό