Πλέον η άνοιξη μπήκε επίσημα κι ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τα πιο ανοιξιάτικα outfits μας. Τα αξεσουάρ είναι ένας πρώτος τρόπος να δώσουμε μερικές πιο ανοιξιάτικες πινελιές στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Οι τάσεις της ανοιξιάτικης μόδας για το 2019 θα καλύψουν όλα τα γούστα. Από ψάθινες τσάντες για πιο boho εμφανίσεις μέχρι διάφανα αξεσουάρ για πιο εκκεντρικά γούστα.

Παρακάτω θα δούμε πέντε από τα μεγαλύτερα trends γι’ αυτήν την εποχή.

Ψάθινες Τσάντες

Υλικά όπως η ψάθα σου δίνουν αμέσως την αίσθηση του καλοκαιριού. Οι ψάθινες τσάντες θα εξακολουθήσουν να είναι trend και φέτος. Αυτά τα γήινα χρώματα και φυσικά υλικά ταιριάζουν υπέροχα με λευκούς και pastel συνδυασμούς.

Minimal Σανδάλια

Ένα ακόμα trend ,που επέστρεψε από τα ‘90s και από τις αρχές του 2000, είναι τα σανδάλια σε απλή, λιτή γραμμή και σε ουδέτερα χρώματα. Ταιριάζουν με τα πάντα και μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Διάφανα Αξεσουάρ

Ένα πιο φουτουριστικό trend που κυριαρχεί αυτήν την άνοιξη στα αξεσουάρ είναι το PVC. Βλέπουμε λοιπόν διάφανες λεπτομέρειες τόσο σε παπούτσια όσο και σε τσάντες. Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις διάφανα αξεσουάρ με χρώμα.

Belt Bags

Τα belt bags έχουν επιστρέψει καιρό τώρα κι όπως φαίνεται έχουν γίνει απλά απαραίτητα. Είναι πρακτικά και σου δίνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Arts & Crafts

Τα χειροποίητα αξεσουάρ όπως τα σκουλαρίκια και οι τσάντες φέτος έχουν την τιμητική τους. Δίνουν μια πιο ethnic αίσθηση στο στυλ μας και συνάμα καλοκαιρινή.

 

Tip of the week:

Φέτος την άνοιξη προτίμησε χειροποίητα αξεσουάρ είτε σε τσάντες είτε σε κοσμήματα. Είναι μοναδικά και all time classic!

Τι: Τα καλύτερα αξεσουάρ γι’ αυτήν την άνοιξη

Πώς: Επίλεξε φυσικά υλικά και χειροποίητα όπως η ψάθα.

Γιατί: Για να γνωρίζεις τα top accessories trends γι’ αυτήν την άνοιξη.

Πού: Στη βόλτα ,στη δουλειά, στην παραλία.

Πότε: Αυτήν την Άνοιξη

Στο «Style My day» θα μιλήσουμε για στυλ και θα γνωρίσουμε τη μόδα. Θα δώσουμε έξυπνες συμβουλές και θα εμπνευστούμε! Γιατί ένα ξεχωριστό στυλ ξεκινάει από τη γνώση των βασικών στοιχείων της μόδας…
Ελλαδικό
Maria Chrisaidi
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!