Ο ρόλος των καπέλων κυρίως το καλοκαίρι είναι βασικός. Σε προστατεύουν
φυσικά από τον ήλιο κι είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία αλλα και τις πρωινές σου βόλτες.

Βέβαια τα καπέλα, εκτός από την σημαντική προστασία που σου παρέχουν, είναι μια stylish πινελιά στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Από μικρά ψάθινα καπέλα τα λεγόμενα canotier, την κλασική fedora, τα panama, τα υφασμάτινα, τα jockey, μέχρι τα oversized τεράστια ψάθινα καπέλα για ακόμα πιο ιδιαίτερο στυλ.

Μπορείς να επιλέξεις εντυπωσικά ψάθινα καπέλα στις πρωινές σου βόλτες για καφέ ή ψώνια μέσα στην πόλη.

Φυσικά τα καπέλα είναι απαραίτητα στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Κυρίως όταν περπατάμε στον ήλιο ανακαλύπτοντας καινούρια μέρη.

Και φυσικά δεν μπορούν να λείπουν από την παραλία, τα οποία είναι αναγκαία όχι μόνο όταν κάνουμε ηλιοθεραπεία, αλλα ακόμα κι όταν κολυμπάμε.

Tip of the week: Όταν επιλέγουμε να φορέσουμε ένα καπέλο το πρόβλημα που μπορεί
να αντιμετωπίσουμε είναι η καθαριότητα του. Συνήθως τα καπέλα θα λερωθούν από ιδρώτα, αντηλιακά λάδια και make up στην περιοχή που ακουμπούν γύρω από το κεφάλι μας. Ένα κόλπο για να τα προστατέψουμε είναι να τοποθετήσουμε από τη μέσα πλευρά του καπέλου, στο σημείο δηλαδή που ακουμπάει το μέτωπο μας και γυρω από το κεφάλι, ένα κομμάτι extra ύφασμα το οποίο θα είναι αυτό που θα έρχεται σε άμεση επάφη με το κεφάλι. Κι όταν λερώνεται να το βγαζουμε και να το πλένουμε χωρίς να ταλαιπωρούμε τα καπέλα μας.

Τι: Stylish καπέλα για το καλοκαίρι.
Πώς: Επιλέγοντας να τα φοράς καθημερινά.
Γιατί: Σε προστατεύουν από τον ήλιο φυσικά και συμπηρώνουν τέλεια τις εμφανίσεις σου. Πού: Στην παραλία, στις διακοπές αλλά και στις βόλτες σου στην πόλη.
Πότε: Όλο το χρόνο εξαρτάται πάντα απο το στυλ και το ύφος του καπέλου.

Ελλαδικό
Μαρία Χρυσαΐδη
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!