Η λευκή νύχτα είναι μια τελευταία καλή ευκαιρία στην εκπνοή των εκπτώσεων να αγοράσεις είδη ρουχισμού, είδη σπιτιού κι όχι μόνο, σε πολύ καλές τιμές. 

Στις εκπτώσεις που γίνονται εκείνη τη νύχτα μπορείς να κάνεις πολύ συμφέρουσες αγορές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε διάφορες περιστάσεις. Μπορεί όμως και να παρασυρθείς από τις χαμηλές τιμές και να ψωνίσεις πράγματα που δε χρειάζεσαι.  

Πάμε να δούμε κάποιες συμβουλές για εκείνη τη βραδιά! 

Ψώνισε βασικά κομμάτια 

Επικεντρώσου στις ελλείψεις  της ντουλάπας σου και ψώνισε κομμάτια που χρειάζεσαι κι είναι basic ώστε να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Μην παρασύρεσαι επειδή το καλοκαίρι τελειώνει. Μπορείς να κάνεις αγορές σε καλοκαιρινά ρούχα, μαγιό κ.α. που θα χρειαστείς και του χρόνου. 

Λευκά είδη 

Μια καλή ευκαιρία αυτή τη βραδιά είναι να ψωνίσεις και λευκά είδη, όπως πετσέτες, σεντόνια σε πολύ καλή ποιότητα και τιμή φυσικά. 

Ηλεκτρικές συσκευές 

Οι εκπτώσεις στις ηλεκτρικές συσκευές πραγματικά αξίζουν εκείνη τη βραδιά και καλό είναι να επενδύσεις σε μια τέτοια αγορά, αν φυσικά την έχεις ανάγκη. Ακόμα μπορείς να κάνεις κι ένα δώρο αν έχεις κάποια υποχρέωση. 

Ποιότητα 

Οι εκπτωτικές τιμές αυτής της βραδιάς μπορεί να σε βάλουν στον πειρασμό και να οδηγηθείς σε αγορές που ίσως να μην ανταποκρίνονται σε μια καλή ποιότητα. Φρόντισε η ποιότητα να έχει κυρίαρχο ρόλο κάνοντας μια καλή έρευνα πρώτα. 

Καλές αγορές! 

Tip of the week: 

Πριν καταλήξεις σε κάποια αγορά τη Λευκή Νύχτα, φρόντισε να ελέγξεις προσεκτικά το προϊόν που σ’ ενδιαφέρει για τυχόν ελαττώματα. 

 Τι:  Η λευκή νύχτα και οι αγορές της. 

Πού: Στην Καλαμάτα. 

Γιατί: Επειδή μπορείς να κάνεις συμφέρουσες αγορές για όλο το χρόνο. 

Πώς: Κάνοντας μια καλή έρευνα πριν ψωνίσεις. 

Πότε: Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018. 

Στο «Style My day» θα μιλήσουμε για στυλ και θα γνωρίσουμε τη μόδα. Θα δώσουμε έξυπνες συμβουλές και θα εμπνευστούμε! Γιατί ένα ξεχωριστό στυλ ξεκινάει από τη γνώση των βασικών στοιχείων της μόδας…
Ελλαδικό
Μαρία Χρυσαΐδη
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!