Έφτασε η πιο φωτεινή περίοδος του χρόνου που όλα είναι στολισμένα. Παντού επικρατεί μια ζεστή ατμόσφαιρα, με τα χιλιάδες φωτάκια να ομορφαίνουν αισθητικά τα σπίτια, τα μαγαζιά, τις βιτρίνες, τους δρόμους και τις πλατείες.

Όσον αφορά στη διακόσμηση των σπιτιών, εκτός από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ωραία να στολίζονται και μικρές γωνιές σε διάφορα σημεία μέσα στο σπίτι για περισσότερη θαλπωρή.

Πάμε να δούμε ιδέες Χριστουγεννιάτικων στολισμών για μέσα στο σπίτι.

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Φυσικά το κλασικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν μπορεί να λείπει. Εκτός από τα στολίδια μπορείς να το γεμίσεις με λουλούδια, κορδέλες και κλαράκια από γκλίτερ για να δείχνει πιο γεμάτο.

Βέβαια αν έχεις το χώρο μπορείς να στολίσεις παραπάνω από ένα δέντρα, τα οποία μπορούν να είναι πιο λεπτά.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Το παραδοσιακό στεφάνι είναι κλασική αξία στη διακόσμηση. Μπορείς να το στολίσεις όπως εσύ θέλεις πχ. με απλά φυσικά υλικά όπως sticks κανέλας, ροδέλες αποξηραμένου πορτοκαλιού, λουλούδια κ.α. Κρέμασε το στην εξωτερική πόρτα, πάνω από ένα τζάκι ή απλά σε έναν τοίχο του σπιτιού σου.

Χριστουγεννιάτικα Βάζα

Μια ωραία λεπτομέρεια για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι τα βάζα μέσα το σπίτι, τα οποία μπορείς να τα γεμίσεις με διάφορες Χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες ανάλογα το στυλ σου.

Γιρλάντες

Φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείπουν οι γιρλάντες από αυτό το άρθρο. Οι γιρλάντες όπως και τα στεφάνια μπορούν να στολιστούν με φυσικά υλικά πχ κουκουνάρια και να παίξεις με τις αποχρώσεις.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Το Χριστουγεννιάτικό τραπέζι είναι από τις πιο δημιουργικές διακοσμήσεις μέσα το σπίτι. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές κι εδώ. Φρόντισε να μη λείπουν τα κεριά καθώς δίνουν μια πιο ζεστή αίσθηση.

Δημιούργησε όμορφες συνθέσεις και τοποθέτησε τις στο κέντρο του τραπεζιού.

Δώσε έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει ακόμα περισσότερη λάμψη!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Tip of the week: Μπορείς να στολίσεις το σπίτι σου δημιουργώντας ένα ‘’χρωματικό θέμα’’, όπως χρυσό, του πάγου, ασημί, κόκκινο, μπλε κ.α. Φυσικά μπορείς να κάνεις μείξεις. Τέλος μπορείς να κινηθείς σε πιο vintage στυλ στολίζοντας με παλιά κλασικά παιχνίδια και στολίδια.

Τι: Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μέσα στο σπίτι.

Πώς: Αξιοποιώντας δημιουργικά το χρόνο σου στολίζοντας το σπίτι σου.

Γιατί: Για να κάνεις πιο ζεστή την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου.

Πού: Στο σπίτι σου.

Πότε: Την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ελλαδικό
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!