Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει κι ήρθε η ώρα να σκεφτείς τι δώρο θα κάνεις στον αγαπημένο – αγαπημένη σου. Παρακάτω θα πάρεις ιδέες για δώρα είτε είστε μαζί 2 μήνες είτε είστε παντρεμένοι 30 χρόνια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το κατάλληλο για τον-την σύντροφό σου. Και μη ξεχνάς σημασία δεν έχει το δώρο αλλά η πράξη.

Μοναδικά προσωπικά δώρα

Το να προσφέρεις ένα προσωπικό δώρο είναι φυσικά μια ευγενική χειρονομία που δείχνει την αγάπη σου για έναν άνθρωπο, αλλά κι το ότι κατέβαλες σκέψη για το τι θα μπορούσε να το ικανοποιήσει κι όχι ότι απλά διάλεξες κάτι τυχαία από ένα ράφι.

Κοσμήματα

Τα κοσμήματα είναι ένα κλασικό και κομψό δώρο. Μπορείς να κάνεις ακόμα πιο προσωπικό ένα κόσμημα αν χαράξεις τα αρχικά σας ή μια ημερομηνία που συμβολίζει κάτι προσωπικό σας , ακόμα και μια μικρή έκφραση.

Αξεσουάρ

Τα δερμάτινα είδη όπως οι τσάντες, τα πορτοφόλια, οι θήκες laptop είναι πρακτικά δώρα τόσο για γυναίκες όσο κι άνδρες που σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν.

Gadgets

Στο σύγχρονο κόσμο τα gadgets μπορούν να είναι εξίσου ρομαντικά με οποιοδήποτε άλλο δώρο. Για παράδειγμα θα μπορούσες να κάνεις δώρο έναν εκτυπωτή polaroid ο οποίος σας επιτρέπει να εκτυπώνετε γρήγορα και εύκολα εικόνες από το τηλέφωνο ή το tablet σας και γιατί όχι στιγμές με τον- την αγαπημένο σας.

Ρομαντική εξόρμηση

Αν αισθάνεσαι ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά μπορείς να οργανώσεις μια εκδρομή με τον- την σύντροφό σου σε ένα αγαπημένο προορισμό. Ένα ρομαντικό διήμερο ίσως ακόμα και μια εκδρομή αυθημερόν.

Tip of the week: Γιόρταζε την ημέρα των ερωτευμένων κάθε μέρα μέσα στο χρόνο.

Τι: Δώρα για τη γιορτή των ερωτευμένων

Πώς : Επιλέγοντας το κατάλληλο δώρο για τον σύντροφό σου

Γιατί: Επειδή είναι όμορφο να σε σκέφτονται

Πού: Οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι

Πότε: Την ημέρα των ερωτευμένων

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!