Η επιλογή της παγιέτας στη διάρκεια της ημέρας μπορείς να σου φαίνεται απαγορευτική. Κάτι τέτοιο όμως έχει πάψει καιρό να ιχύει. Όπως τα σκισμένα jeans (ripped) και το μικρό μαύρο φόρεμα (LBD) δε θα πάψουν ποτέ να είναι εκτός μόδας έτσι κι οι παγιέτες έχουν κερδίσει δικαιωματικά μια θέση στο πάνθεον της μόδας.

Επειδή σίγουρα η “παρεξηγημένη” παγέτα σε φοβίζει, πάμε να δούμε μερικούς τρόπους για να την ενσωματώσεις στην καθημερινότητα σου σε μικρές δόσεις πάντα για safe αποτελέσματα!

 Φούστα με παγιέτες

Αν αποφασίσεις να φορέσεις μια φούστα με παγέτες, ο καλύτερος συνδυασμός είναι με ένα απλό t-shirt ή ένα oversized πουλόβερ που θα πέφτει χαλαρά πάνω από τη φούστα. Έχε στο μυαλό σου πως στο πάνω μέρος πρέπει να κινηθείς σε minimal στυλ. Και για ακόμα πιο χαλαρό στυλ φόρεσε τη με τα sneakers σου.

Τοπ με παγιέτες

Όσον αφορά στο πάνω μέρος, δηλαδή στις μπλούζες με παγιέτες, ο καλύτερος τρόπος για να τις ισορροπήσεις είναι με ένα τζιν παντελόνι με σκισίματα κι ένα σακάκι με αντρικό κόψιμο από πάνω.

Τσάντα με παγιέτες

Αν και πάλι διστάζεις να τολμήσεις τις παγιέτες στο ντύσιμο σου στη διάρκεια της ημέρας αλλά θέλεις μια δόση λάμψης η εναλλακτική είναι να τις προσαρμόσεις στα αξεσουάρ σου. Μιά τσαντα σάκος από παγιέτες ή ένα clutch φάκελος είναι η τέλεια λύση. Απλά φρόντισε το υπόλοιπο outfit να κινηθεί σε ήσυχους τόνους  χρωματικά.

Tip of the week:

Για πιο safe και σωστό αποτέλεσμα, όταν επιλέγεις να φορέσεις παγιέτες στη διάρκεια της ημέρας απόφυγε τα έντονα κοσμήματα.

Τι: Πώς να φορέσεις σωστά τις παγιέτες

Πώς: Με minimal συνδυασμούς

Γιατί: Για να έχεις μια λάμψη στο ντύσιμό σου

Πού: Σε όλες σου τις βόλτες

Πότε: Στη διάρκεια της ημέρας

Στο «Style My day» θα μιλήσουμε για στυλ και θα γνωρίσουμε τη μόδα. Θα δώσουμε έξυπνες συμβουλές και θα εμπνευστούμε! Γιατί ένα ξεχωριστό στυλ ξεκινάει από τη γνώση των βασικών στοιχείων της μόδας…
Ελλαδικό
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!