Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας. Έχει τόσα  πολλά να σκεφτεί και το ντύσιμο κυρίως στους “μεγαλύτερους” μήνες της κύησης αρχίζει και γίνεται θέμα, καθώς η κάθε γυναίκα πρέπει να προσαρμοστεί σε ένα καινούριο κι εντελώς διαφορετικό σώμα, από αυτό που ήξερε.

Ωστόσο δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία σε ρούχα εγκυμοσύνης που δε θα φορέσεις πάνω από εννέα μήνες. Εστίασε λοιπόν στο να αναδείξεις κολακευτικά την καινούρια σου σιλουέτα, αγοράζοντας  κομμάτια “κλειδιά”  που θα μπορούσες να φορέσεις και μετά την εγκυμοσύνη.

Παρακάτω θα δούμε πως μπορεί να ντυθεί κομψά μια γυναίκα που εγκυμονεί σε διάφορες περιστάσεις.

Στη δουλειά

Δε χρειάζεται να χάσεις το στυλ σου επειδή είσαι έγκυος και πας για δουλειά. Επίλεξε μια ψηλόμεση φούστα και συνδύασε τη με ένα πουκάμισο ή μια μπλούζα.

Στη βόλτα

Ένα oversized πουλόβερ είναι η ιδανική λύση. Μπορείς να το φορέσεις τόσο πάνω από ένα παντελόνι όσο και πάνω από φούστα οποιουδήποτε μήκους.

Σε βραδινή έξοδο

Και στις πιο βραδινές ή πιο επίσημες περιστάσεις μπορείς να διατηρήσεις το στυλ σου. Ιδανικά φορέματα σε αυτή τη φάση είναι τα φορέματα με γραμμή Α , όπως και τα κρουάζε που δένουν κάτω από το στήθος.

Πανωφόρι στην εγκυμοσύνη

Οι κάπες είναι μια πολύ καλή επιλογή σε αυτή την περίοδο της ζωής σου καθώς πέφτουν ριχτά κι αγκαλιάζουν το σώμα σου χωρίς να το σφίγγουν. Επίσης τα oversized σακάκια είμαι μια πολύ κομψή λύση τους μήνες που δεν κάνει και τόσο κρύο.

Tip of the week:

Επίλεξε μπλούζες και φορέματα με ανοιχτή λαιμόκοψη ή   V. Δίνουν την αίσθηση της πιο λεπτής και ψηλής σιλουέτας!

Τι: Πώς να ντυθείς όταν είσαι έγκυος

Πώς: Με συγκεκριμένα ρούχα για κάθε στιγμή

Γιατί: Για να μη προβληματίζεσαι και χάνεις το στυλ σου.

Πού: Στη δουλειά στη βόλτα και στη βραδινή έξοδο.

Πότε: Τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης.

Στο «Style My day» θα μιλήσουμε για στυλ και θα γνωρίσουμε τη μόδα. Θα δώσουμε έξυπνες συμβουλές και θα εμπνευστούμε! Γιατί ένα ξεχωριστό στυλ ξεκινάει από τη γνώση των βασικών στοιχείων της μόδας…
Ελλαδικό
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!