Έφτασαν επιτέλους οι εκπτώσεις! Τώρα μπορείς να αγοράσεις σε καλύτερη τιμή το φόρεμα, το κινητό, την ηλεκτρική συσκευή κ.α. που ήθελες!

Είναι η περίοδος που μπορούμε να κάνουμε έξυπνες αγορές και να αποκτήσουμε πράγματα που θέλαμε αρκετό καιρό, αλλά είναι κι επίφοβο να παρασυρθούμε αγοράζοντας πράγματα που μπορεί να μετανιώσουμε! Για να μη συμβεί όμως το δεύτερο, σου προτείνουμε μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις!

Δες τι πραγματικά χρειάζεσαι

Είναι η ώρα να δεις ποιες είναι οι ανάγκες σου και τι σου λείπει. Μπορείς να βρεις καλές προσφορές στα μαγαζιά, αλλά και στο διαδίκτυο με μεγάλη έκπτωση που αξίζουν πραγματικά τον κόπο!

Υπολόγισε το budget σου

Αφού αποφασίσεις ποιες είναι οι ανάγκες σου θέσε το ποσό που μπορείς να διαθέσεις και φρόντισε να μην το ξεπεράσεις!

Κάνε έρευνα στα καταστήματα και στο διαδίκτυο

Μην αγχωθείς να τα ψωνίσεις όλα από τις πρώτες ημέρες! Κάνε τη βόλτα σου στα μαγαζιά ή σέρφαρε στο ίντερνετ για να τσεκάρεις τιμές! Επίσης κάποια προϊόντα όσο περνούν οι μέρες μπαίνουν σε μεγαλύτερη έκπτωση από ό,τι τις πρώτες ημέρες.

Τσέκαρε για ”πραγματικές” εκπτώσεις

Μερικές φορές τυγχάνει κάποιες εκπτώσεις να μην είναι πραγματικές! Δηλαδή η εκπτωτική τιμή να είναι στην ουσία σχεδόν ίδια με αυτή προ των εκπτώσεων. Βέβαια αυτό συμβαίνει ελάχιστες φορές. Αλλά καλό είναι να ελέγχεις την τιμή , αν έχεις εντοπίσει κάτι που θες να αγοράσεις πριν τις εκπτώσεις σύγκρινε το με την εκπτωτική!

Κράτα τη ψυχραιμία σου και ψώνισε με σύνεση

Μην παρασύρεσαι και ψώνισε με σύνεση ρούχα που θα φορέσεις κι αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσεις! Όχι επειδή η τιμή είναι αρκετά χαμηλή θα χάσεις τον έλεγχο και θα ψωνίσεις πράγματα εντελώς περιττά για τις ανάγκες σου! Σίγουρα τώρα είναι η ώρα που μπορείς να κάνεις έξυπνες αγορές που θα αντέξουν στο χρόνο!

Tip of the week:

Μην περιοριστείς μόνο σε εκπτώσεις που έχουν να κάνουν με τη γκαρνταρόμπα σου! Καλές εκπτώσεις έχουν και οικιακές – ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, ασφάλειες αυτοκινήτων κ.α.


Τι; Ψώνισε έξυπνα στη διάρκεια των εκπτώσεων
Πού; Σε όλα τα καταστήματα
Γιατί; Είσαι smart buyer και δε θες να πληρώσεις την ολόκληρη τιμή
Πώς; Κάνοντας έρευνα και περιμένοντας τις εκπτώσεις
Πότε; Από μέσα Ιανουαρίου και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου!

Στο «Style My day» θα μιλήσουμε για στυλ και θα γνωρίσουμε τη μόδα. Θα δώσουμε έξυπνες συμβουλές και θα εμπνευστούμε! Γιατί ένα ξεχωριστό στυλ ξεκινάει από τη γνώση των βασικών στοιχείων της μόδας…

Ελλαδικό
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!