Ανάλογα τον καιρό υπάρχουν τα κατάλληλα πανωφόρια που μπορούμε να επιλέξουμε. Όποιο και να είναι το στυλ μας υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο για καθημερινές casual εμφανίσεις όσο και για πιο επίσημες.

Στο προηγούμενο άρθρο ασχοληθήκαμε με διάφορα είδη και στυλ σε ανδρικά πανωφόρια. Πάμε να  δούμε κάποια ακόμα.

Παλτό Μοντγκόμερι

Τα παλτό Μοντγκόμερι είναι ιδανικά για πιο γεροδεμένους άντρες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να τα φορέσουν ακόμη και πιο λεπτοί άνδρες. Σε αυτή την περίπτωση απλά θα πρέπει να βρεις ένα παλτό λίγο πιο στενό που να εφαρμόζει καλύτερα επάνω σου.

Μπουφάν Barbour

Τα μπουφάν του οίκου μόδας Barbour αποτελούν ένα διαχρονικό κομμάτι που επιλέγουν πολλοί άντρες. Ενώ στην αρχή το μπουφάν αυτό είχε σχεδιαστεί για το κυνήγι, πλέον αποτελεί το απόλυτο κομμάτι της αντρικής γκαρνταρόμπας. Είναι αδιάβροχο και ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες, παρόλο που είναι αρκετά ελαφρύ.

Fleece Jacket (Φλις)

Τα φλις jackets είναι από τις πιο ζεστές και cozy επιλογές για το χειμώνα λόγω της σύνθεσης τους. Ιδανικά για κάθε μέρα, επίλεξε τα σε χρώματα όπως camel, σκούρο πράσινο και μαύρο.

Ανδρικό Μαντό

Τα ανδρικά μαντό προσδίδουν μια αριστοκρατική διάθεση στο στυλ. Η επιλογή τους αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση. Χαρακτηριστικό τους είναι οι μεγάλοι γιακάδες.

Denim Jacket

Τα all time τζιν μπουφάν δεν λείπουν σχεδόν από καμία ντουλάπα. Είναι τα πιο κατάλληλα πανωφόρια από την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο.

Μάλλινο Ημίπαλτο

Τα ημίπαλτο είναι λίγο πιο κοντά από τα κλασικά παλτό. Η διαφορά τους έχει να κάνει με το μήκος και στην ουσία έχουν μια πιο casual διάθεση σε αντίθεση με τα επίσημα παλτό.

Tip of the week: Διάλεξε τα πανωφόρια ανάλογα το στυλ σου και παίξε με τα χρώματα που σου ταιριάζουν

Τι: Ανδρικά Πανωφόρια

Πώς: Επιλέγοντας το κατάλληλο για κάθε στιγμή

Γιατί: Είναι ζεστά και η  πρώτη εικόνα σε μια εμφάνιση

Πού: Οπουδήποτε κι αν βρεθείς

Πότε: Τη διάρκεια του χειμώνα .

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!