Για την ΤΕΛΕΙΑ εμφάνιση αυτό που χρειάζεται είναι αυτοπεποίθηση και χαμόγελο. Για τη σωστή και κομψή εμφάνιση τα κατάλληλα ρούχα. Στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να δείχνεις κομψή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά ακολουθώντας μερικές στυλιστικές συμβουλές.

Πάμε να δούμε 4 απλά fashion tips για ένα σωστό αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σου.

Η σωστή εφαρμογή 

Επικεντρώσου στη σωστή εφαρμογή. Είναι πολύ βασική λεπτομέρεια για το σωστό αποτέλεσμα. Τα ρούχα που δεν εφάπτονται σωστά στις καμπύλες του σώματος μας δείχνουν “ξένα” επάνω μας με αποτέλεσμα να μας φοράει το ρούχο κι όχι να το φοράμε.  Μπορείς λοιπόν να ράψεις ένα σύνολο που θα είναι στα μέτρα σου και θα δείχνει τέλειο επάνω σου. 

Παστέλ και γήινες αποχρώσεις 

Οι γυναίκες που θέλουν να είναι πάντα κομψές συνήθως κινούνται στις πιο απαλές αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας. Για παράδειγμα εάν επιλέξεις ένα παλτό σε καμηλό απόχρωση είναι πάντα μια κομψή και διαχρονική λύση και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. 

Κάλυψε το σώμα σου 

Εάν θέλεις να αναδείξεις τη sexy πλευρά σου, μπορείς να το κάνεις χωρίς να δείξεις πολύ από το σώμα σου. Δε χρειάζεσαι τα προκλητικά και στενά μίνι φορέματα ή τις προκλητικές μπλούζες για να σε προσέξουν. Δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες και τόνισε σωστά τα ωραία σημεία του σώματος σου αφήνοντας ακάλυπτα λίγα κάθε φορά. Εάν για παράδειγμα θες να φορέσεις μια μίνι δερμάτινη φούστα, συνδύασε τη με ένα oversized πουλόβερ για να την ισορροπήσεις. 

Διάλεξε το μαύρο χρώμα 

Το μαύρο είναι μια chic και διαχρονική επιλογή. Δε σου λέω να είναι η μοναδική σου επιλογή, απλά όταν είσαι σε δίλημμα επίλεξε το. Σπάνια θα κάνεις λάθος. Συν ότι βοηθάει να φαίνεται η σιλουέτα πιο λεπτή. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στη δουλειά μέχρι τη βραδινή σου έξοδο. Συνδύασε το με ένα κόκκινο κραγιόν για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.  

Tip of the week: 

Όταν αναφερόμαστε στη σωστή εφαρμογή των ρούχων βασικό κομμάτι είναι και τα εσώρουχα. Ένα εσώρουχο ή σουτιέν που δεν εφάπτεται σωστά στο σώμα, είτε γιατί είναι λάθος νούμερο είτε γιατί έχει ξεχειλώσει, μπορεί να “χαλάσει” την εμφάνισή μας. Δώσε προσοχή λοιπόν στα σωστά εσώρουχα. 

Tι: Στυλιστικές συμβουλές για σωστές εμφανίσεις 

Πού: Οπουδήποτε επιλέγουμε να πάμε. 

Γιατί: Για να έχουμε ένα σωστό κομψό αποτέλεσμα στις εμφανίσεις μας. 

Πώς: Ακολουθώντας τα παραπάνω 4 απλά fashion tips. 

Πότε: Κάθε στιγμή της ζωής μας 

Στο «Style My day» θα μιλήσουμε για στυλ και θα γνωρίσουμε τη μόδα. Θα δώσουμε έξυπνες συμβουλές και θα εμπνευστούμε! Γιατί ένα ξεχωριστό στυλ ξεκινάει από τη γνώση των βασικών στοιχείων της μόδας…
Ελλαδικό
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!