Σε έχουν κατακλύσει οι διαφημίσεις παντού για εκπτώσεις στην Black Friday. Η αλήθεια είναι πως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να  αγοράσεις σε καλύτερη τιμή το παλτό, τις μπότες, το κινητό, την ηλεκτρική συσκευή ή ό,τι άλλο ήθελες.

Ωστόσο είναι κι επίφοβο να παρασυρθούμε αγοράζοντας πράγματα που μπορεί να μετανιώσουμε. Για να μη συμβεί όμως αυτό, σου προτείνουμε μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις.

Δες τι πραγματικά χρειάζεσαι

Είναι η ώρα να δεις ποιες είναι οι ανάγκες σου και τι σου λείπει. Αν για παράδειγμα βρεις ένα παλτό σε καλή τιμή, αλλά έχεις αλλά δύο παρόμοια στην ντουλάπα σου, απόφυγε να το αγοράσεις. Μπορείς να βρεις κι άλλες καλές προσφορές στο διαδίκτυο με μεγάλη έκπτωση που αξίζουν πραγματικά τον κόπο.

Υπολόγισε το budget σου

Αφού αποφασίσεις ποιες είναι οι ανάγκες σου θέσε το ποσό που μπορείς να διαθέσεις και φρόντισε να μην το ξεπεράσεις.

Τσέκαρε για πραγματικά καλές εκπτώσεις

Πριν αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι παρατήρησε την αρχική και την τελική του τιμή και εάν όντως σε συμφέρει. Είναι εύκολο να παρασυρθείς.

Κράτα τη ψυχραιμία σου και ψώνισε με σύνεση

Μην παρασύρεσαι και ψώνισε με σύνεση ρούχα που θα φορέσεις κι αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσεις. Όχι επειδή η τιμή είναι αρκετά χαμηλή θα χάσεις τον έλεγχο και θα ψωνίσεις πράγματα εντελώς περιττά για τις ανάγκες σου. Σίγουρα τώρα είναι η ώρα που μπορείς να κάνεις έξυπνες αγορές που θα αντέξουν στο χρόνο.

Tip of the week: Μην περιοριστείς μόνο σε εκπτώσεις που έχουν να κάνουν με τη γκαρνταρόμπα σου. Καλές εκπτώσεις έχουν επίσης οι οικιακές – ηλεκτρονικές συσκευές, κινητάκ.α.

Τι; Ψώνισε έξυπνα στη διάρκεια των εκπτώσεων

Πού; Σε e-shops καταστημάτων

Γιατί; Είσαι smart buyer και δε θες να πληρώσεις την ολόκληρη τιμή

Πώς; Κάνοντας έρευνα και τσεκάροντας για καλές εκπτώσεις

Πότε; Την Black Friday

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό
Μαρία Χρυσαΐδη
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!