Συνήθως το χειμώνα έχουμε την τάση να υιοθετούμε στις εμφανίσεις μας τα πιο σκούρα και μουντά χρώματα. Αυτό ίσως οφείλεται και στον καιρό που συχνά το χειμώνα είναι βροχερός και συννεφιασμένος.

Παρόλα αυτά καλό είναι να δοκιμάζουμε στο στυλ μας το κάτι διαφορετικό και να προσθέτουμε χρωματιστές πινελιές που θα δώσουν φρεσκάδα και θα τονώσουν  τη διάθεση και τη ψυχολογία μας.

Κάνοντας scrolling θα δούμε 5 τρόπους για το πώς να βάλουμε χρώμα στις χειμερινές μας εμφανίσεις.

Χρωματιστά πουλόβερ

Δώσε φως κάτω από τα σκούρα παλτό σου με ένα χρωματιστό πλεκτό πουλόβερ.

Πανωφόρια με χρώμα

Όταν αγοράζουμε πανωφόρι συνήθως επιλέγουμε ένα σκούρο χρώμα ως εύκολη λύση για να ταιριάζει με όλα. Τόλμησε να επενδύσεις σε ένα πιο “φωτεινό” παλτό. Θα γίνει το αγαπημένο σου.

Τσάντες σε έντονα χρώματα

Η πιο εύκολη λύση για να δώσεις ένταση στις εμφανίσεις σου είναι μέσω των αξεσουάρ. Μια τσάντα σε έντονο χρώμα δίνει άποψη σε κάθε outfit.

Μονόχρωμα φορέματα

Ξέχνα για λίγο τα βαρετά παντελόνια και επίλεξε μια απλή και chic επιλογή που είναι τα μονόχρωμα φορέματα. 

Colour Blocking

Και για τις πιο τολμηρές προτείνουμε το αγαπημένο trend του colour blocking.

Tip of the week: Τα χρώματα έχουν τη δυνατότητα να αναδεικνύουν την απόχρωση της επιδερμίδας μας και να φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας όπως το χρώμα των ματιών και των μαλλιών μας.

Τι: Βάλτε χρώμα στα χειμερινά σας outfits

Πώς: Προσθέτοντας χρωματιστά κομμάτια στις εμφανίσεις μας 

Γιατί: Τα χρώματα τονώνουν τη διάθεση και τη ψυχολογία μας

Πού: Στις καθημερινές μας εμφανίσεις

Πότε: Κάθε μέρα

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό
Μαρία Χρυσαΐδη
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!