Όλα έτοιμα για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, στις 21:00, στην Καλαμάτα, ο πρώτος από τους σταθμούς στο μακρύ ταξίδι της είναι και η Καλαμάτα!

Τροποποιήσεις στην τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας

Σε ακύρωση των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί για να συνοδεύσουν την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Καλαμάτα, προχώρησε ο Δήμος, ακολουθώντας τις νεότερες οδηγίες και αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ έναντι του κορωνοϊού.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στο τελετουργικό της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας, πάντα σε συνεννόηση με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, να αποφύγουν τη συμμετοχή τους στην τελετή υποδοχής, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από τα social media του Δήμου.

Οι έξι λαμπαδηδρόμοι είναι οι εξής: Μαρία Χάσκου, Διονύσιος Πουλής, Νίκη Αθανασοπούλου, Παναγιώτης Βεργινάδης, Γιώργος Λαζαρίδης και Παναγιώτης Λαγοπάτης, ενώ θα συνοδεύονται από τους, Σπύρο Χανδρινό, Λένα Τρυπάνη, Αναστασία Φωτάκη, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Χρήστο Καλαντζή.

Ο Λαμπαδηδρόμοι και οι συνοδοί τους είναι καταξιωμένοι αθλητές και προπονητές με διεθνείς διακρίσεις.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί από τον Καλαματιανό ηθοποιό – σκηνοθέτη Γιάννη Δρίτσα.

Ελλαδικό