Δέκα πόλεις. Τρεις νέοι. Μία ομάδα. Ένας στόχος. Μιλάμε για τον διαγωνισμό του Teen City Vibe, με την πόλη της Καλαμάτας να συμμετέχει σε αυτόν. Η ομάδα της οποίας το βίντεο θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes, shares, comments θα κερδίσει το «Έπαθλο της πόλης»!

Τρεις έφηβοι κάθε φορά, άγνωστοι μεταξύ τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας ξεναγούν στην πόλη τους, μέσα από τη δική τους ματιά. Με τη βοήθεια του παρουσιαστή, σχεδιάζουν, οργανώνουν, σκηνοθετούν και κινηματογραφούν με τις κάμερές τους υλικό, ώστε να φτιάξουν μόνοι τους ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών. Στόχος, να παρουσιάσουν την ενέργεια, τη ζωντάνια, την ομορφιά, το χρώμα της πόλης όπου ζουν.

Μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου, το 2λεπτο βίντεο θα ανεβαίνει σε ιντερνετική πλατφόρμα, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να ψηφίσει και να αναδείξει τον νικητή.

Ψήφισε το καλύτερο #TeenCityVibe! Κάνε like, comment ή share για την ομάδα της Καλαμάτας πατώντας εδώ.

Η καρδιά του «Teen City Vibe» ξεκινά να χτυπά. Μιλάμε για μια νεανική, ταξιδιωτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ο Γιάννης Κορφιάτης καλεί νέους ηλικίας 15-18 ετών να γίνουν ομάδα, να ακούσουν τα vibes της πόλης τους και να τα μεταφέρουν σε ένα ευφάνταστο βίντεο.

Δείτε το βίντεο της Καλαμάτας εδώ:

TEEN CITY VIBE – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ψήφισε το καλύτερο #TeenCityVibe! Κάνε like, comment ή share για την ομάδα της Καλαμάτας εδώ! Η πόλη με τα περισσότερα interactions κερδίζει ΤΟ έπαθλο: PUMPTRACK by Fanta!

Δημοσιεύτηκε από Fanta στις Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Ελλαδικό