Το μεσσηνιακό χαρμάνι του καφεκοπτείου του Γιώργου Σπίνου “Spinos Coffee Micro Rostery” θα ταξιδέψει στην Ιταλία και την μεγαλύτερη έκθεση καφέ στον κόσμο που γίνεται στο Rimini από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου. Στο πλευρό της Daterra, μίας από τις μεγαλύτερες φίρμες καφέ από την Βραζιλία βραβευμένη για τις καινοτόμες μεθόδους παραγωγής της, θα συμμετάσχει στο World Barista Championship, όπου θα παρουσιαστεί το νέο blend (χαρμάνι) της επιχείρησης.

Όπως μας ανέφερε ο ίδιος ο Γιώργος Σπίνος “είναι τιμή μου και νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που συμμετέχω σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που έχω κάνει για την ποιοτική αναβάθμιση του καφέ μου και η επένδυση που έχω κάνει σε ποιοτικά υλικά. Ελπίζω να έχω αντίστοιχη συνέχεια και στήριξη”.

Ο Γιώργος Σπίνος θα δώσει το παρόν στην έκθεση μαζί με δύο barista από την Καλαμάτα, τον Γιώργο Κόντο (Luna Lounge) και τον Στάθη Μπελόγιαννη (Κεντρικόν).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Spinos Coffee Micro Rostery” θα συμμετέχει με μόλις ακόμη μία εταιρία από την Ελλάδα στην διοργάνωση, την Taf από την Αθήνα.

Elladiko
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.