Η δημιουργία δηλωτικού σήματος (λογοτύπου) του δήμου Σπάρτης είναι ένα γεγονός με την επικράτηση δύο λογοτύπων για την τουριστική προβολή της Σπάρτης.

Σύμφωνα με τον δήμο, ο οποίος θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους δημιουργούς που απέστειλαν τις προτάσεις τους και μετά τις συζητήσεις που δημιούργησε η δημοσιοποίηση των 2 επικρατέστερων, οι υπεύθυνοι του δήμου αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα όλες τις προτάσεις που υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό. Ο λόγος είναι να μπορέσουν όλοι να σχηματίσουν ιδία γνώμη για το συνολικό επίπεδο, βάση του οποίου οι κριτική επιτροπή έκανε τις συγκεκριμένες επιλογές. Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις παρακάτω:

logo-sparti (1) logo-sparti (2) logo-sparti (3) logo-sparti (4) logo-sparti (5) logo-sparti (6) logo-sparti (7) logo-sparti (9) logo-sparti (10) logo-sparti (11) logo-sparti (12) logo-sparti (13)

Ελλαδικό
Ανδρέας Καρασπήλιος
Ο Ανδρέας Καρασπήλιος είναι υπεύθυνος του οπτικοακουστικού υλικού της INDEVIN και του Kalamata IN. Κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακά βίντεο που δημοσιεύουμε και πολλές από τις φωτογραφίες των άρθρων μας. Γράφει άρθρα γενικής θεματολογίας στο Kalamata IN.