Μετά την θριαμβευτική περιοδεία στην Ευρώπη, η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου: “Sorry… Ι’ m Greek!” παρουσιαζόταν στην Αθήνα, στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ, από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο για έξι παραστάσεις κάθε εβδομάδα που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ενώ τα δικά μας τρια παιδιά πραγματικά έλαμψαν. Ο λόγος γίνεται για τους ταλαντούχους μουσικούς Βασίλη Παναγιωτόπουλο (τρομπόνι-πιάνο), Σταύρο Δεριζιώτη (τραγούδι-μπουζούκι) και το τηλεοπτικό πρόσωπο σε ρόλο ηθοποιού Φαίδωνα Κεφαλέα.

Ακολούθησε ένας μήνας εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη και τώρα έφτασε η ώρα για την μεγάλη περιοδεία στην Αμερική, ενώ ο θίασος του “Sorry… Ι’ m Greek!” θα επιστρέψει δριμύτερος διότι έπεται θερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και γιατί όχι και στην Καλαμάτα!

Οι τρεις Kαλαματιανοί καλλιτέχνες δεσπόζουν τα τελευταία χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας. Οι δύο μουσικοί Βασίλης και Σταύρος με πολλές σημαντικές συνεργασίες στο βιογραγικό τους πλαισιώνουν τον Λάκη Λαζόπουλο από την αρχή, στην περιοδεία που έκανε το “Sorry… Ι’ m Greek!” στην Ευρώπη, μάλιστα τότε ήταν μαζί τους και η Καλαματιανή ηθοποιός Στέφη Πουλοπούλου. Φέτος αντί της Στέφης είναι ο Φαίδωνας. Όλα δείχνουν ότι ο Λάκης Λαζόπουλος επιλέγει σταθερά Καλαμάτα…

 

Δείτε βίντεο από την περσινή περιοδεία στην Ευρώπη

 

sorry-im-greek-kalamatianoi-3

 

sorry-im-greek-kalamatianoi-2

Elladiko