Ήδη από τη Μεγάλη Δευτέρα ο κόσμος έχει αρχίσει να αυξάνεται και να δίνει ζωή στους δρόμους της πόλης μας. Παιδιά, νέοι και μεγάλοι κυκλοφορούν ολημερίς και με τα γέλια και τις φωνές τους, δίνουν ένα άλλο νόημα στον πένθιμο χαρακτήρα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Έναν χαρακτήρα γιορτινό, χαρούμενο, που δίνει ένα αίσθημα αισιοδοξίας και αποστασιοποίησης  από την καθημερινότητα  σε όλους μας. Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, τα ξενοδοχεία μας, οι δρόμοι και τα πάρκινγκ ασφυκτιούν.

gemise-kosmo-i-kalamata-2

Άνθρωποι από πολλές περιοχές έρχονται γιατί τους έχει γεννηθεί μια έντονη επιθυμία να γνωρίσουν την πόλη μας. Κάποιοι από αυτούς κατάγονται, βέβαια, από εδώ, αλλά οι περισσότεροι είναι νέοι επισκέπτες, που θέλουν να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Καλαμάτας!

gemise-kosmo-i-kalamata

Έτσι, λοιπόν, παρατηρείται ήδη αυξημένη κίνηση στους εθνικούς δρόμους προς Καλαμάτα, για αυτό και συνιστάται προσοχή σε όλους τους οδηγούς. Η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες και μας γεννάται η απορία αν χωρά και άλλο κόσμο η Καλαμάτα!

Δείτε επίσης:

10 λόγοι να κάνεις Πάσχα στην Καλαμάτα!

Με πληρότητα 100% το Πάσχα η Καλαμάτα

Προορισμός για Πάσχα: Καλαμάτα

Ελλαδικό
Stavros Panagiotopoulos
Ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής στην Καλαμάτα. Έχει γράψει άρθρα διαφόρων θεμάτων για το Kalamata IN, ήταν υπεύθυνος της στήλης "στους δύο τροχούς", ενώ συνέγραφε μαζί με την Κάλλι Κολόζη τη δημοφιλή στήλη "Εκείνη κι Εκείνος".