Οι “9ες Αλλεργιολογικές Εξελίξεις”, το ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο – Κλινικό Φροντιστήριο, που διοργανώνεται από την Εταιρεία Μελέτης Δερματολογικών, Αφροδισιολογικών & Αλλεργιολογικών Παθήσεων σε συνεργασία με τη Μονάδα Αλλεργιολογίας «Δ. Καλογερομήτρος» της Β΄ Κλινικής Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Ε.Κ.Π.Α., του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», πραγματοποιείται φέτος στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Οκτωβρίου 2016, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort. Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου – Κλινικού Φροντιστηρίου θα λειτουργεί έκθεση φαρμακευτικών και άλλων προϊόντων.

Η σύνθεση του προγράμματος αποτελείται από κλινικά φροντιστήρια, στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις και συζητήσεις με τον ειδικό να καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες τόσο των αλλεργιολόγων όσο και των συναδέλφων άλλων ειδικοτήτων που έρχονται αντιμέτωποι στην καθημερινή κλινική πράξη με τα ποικίλα πρόσωπα της αλλεργίας.

Η επιλογή ειδικών, καταξιωμένων ομιλητών και συντονιστών αλλά πρωτίστως η ενεργός συμμετοχή των συνέδρων αποτελούν θεμέλιους λίθους για τη γόνιμη ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών προκειμένου να αποκομίσουμε όλοι την ικανοποίηση που απορρέει από μια επιτυχημένη επιστημονική συνάντηση.

Περισσότερες πληροφορίες: www.free-spirit.gr/el/9es-allergiologikes-exelixeis

Ελλαδικό