Ο Χανδριναϊκός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος διοργανώνει συναυλία με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Χρήστο Θηβαίο την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 21:15. Η συγκεκριμένη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα Πλατάνια Χανδρινού Μεσσηνίας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω

Όνομα και επώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες και email

Για να ειδοποιηθείτε άμεσα μετά την κλήρωση μπορείτε να σημειώσετε το τηλέφωνό σας μαζί με το επώνυμο.

[contesthopper contest=”24473″]

Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε (με μία επιπλέον συμμετοχή), κοινοποιήστε τον σύνδεσμο που εμφανίζεται μετά τη συμμετοχή σας στην κλήρωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία

O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντά το Χρήστο Θηβαίο, τραγουδοποιό σπάνιας ευαισθησίας. Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές ετοιμάζονται για ένα μουσικό παιχνίδι για δύο φωνές όπου οι πάσες από τραγούδι σε τραγούδι θα έχουν σταθμούς σε αγαπημένα τους κομμάτια αλλά και απρόβλεπτες επιλογές.

Ερμηνευτές που τους πάει η σκηνή και ο ηλεκτρισμός των ανοιχτών συναυλιών, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα πολυμορφικό πρόγραμμα που θα είναι τόσο δικό τους, όσο και των «άλλων». Η αποδεδειγμένη χημεία τους και η άρνηση τους να μεγαλώσουν με τον κλασικό τρόπο, γίνoνται το όχημα για μοναδικές συναυλίες χωρίς φραγμούς και σταθερές.

Ελλαδικό