Για 1η φορά στην Πελοπόννησο θα παρουσιαστεί ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που βραβεύει την πολιτιστική δημιουργία στο χορό και στη μουσική. Αναδεικνύει πρωτότυπες χορευτικές και μουσικές ομάδες του τόπου μας και προβάλλει το ταλέντο τους στο ευρύ κοινό!

Την Κυριακή στις 14 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:00 το λιμάνι της Καλαμάτας μετατρέπεται σε έναν κόσμο που θα μας ταξιδέψει μακριά με τα μάτια της ψυχής μας και της φαντασίας μας σε κόσμους ντυμένους με θεσπέσιες μουσικές και μελωδικές νότες, σε μια πανδαισία ρυθμών, εικόνων, ήχων και δημιουργικών χορογραφικών πατημάτων.

Πρωταγωνιστές της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος του τόπου μας, το δυναμικό με τις πολλαπλές δυνατότητες των ανθρώπων των σχολών, συλλόγων και φορέων μουσικής και χορού.

Ο συνδυασμός δύο τεχνών μαζί, μουσικής και χορού, με πάθος, ένταση, μυστήριο, δημιουργία, ταλέντο, μάς υπόσχεται στιγμές γεμάτες ευχαρίστηση στην προκυμαία του λιμανιού Καλαμάτας.

Θα συμμετέχουν άτομα απ’ όλη την Ελλάδα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με θέσεις για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε στο dancechallengekalamata@gmail.com ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 6932426008.

Ελλαδικό