Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, το Shamone του Φώτη Σεργουλόπουλου, θα επισκεφθεί Μεσσήνιος chef στις 3 Ιανουαρίου για να παρασκευάσει τρία πιάτα σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση. Ο πολυβραβευμένος, νέος και ταλαντούχος chef Πέτρος Βρυώνης, λοιπόν, θα μαγειρέψει στο γνωστό εστιατόριο την πρώτη Παρασκευή του χρόνου, δίνοντας τη δυνατότητα σε πλήθος επωνύμων που συχνάζουν στο εν λόγω μαγαζί, να δοκιμάσουν συνταγές από Μεσσήνιο δημιουργό.

Το Shamone βρίσκεται στη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως στο Γκάζι και προσφέρει ιδιαίτερες γεύσεις, πρωτότυπα ποτά, ακόμα και θεατρικές παραστάσεις στους επώνυμους -και όχι μόνο- θαμώνες του. Αποτελεί στέκι της Άννας Βίσση, όπως και αντίστοιχων incognito celebrities της Αθήνας.

Ο Πέτρος Βρυώνης είναι μέλος της «Gefsis Team», μίας πρωτοποριακής ομάδας που ασχολείται καθαρά και μόνο με την ανάδειξη των Μεσσηνιακών προϊόντων και αποτελείται από άλλα δύο νέα άτομα από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, τον Πάρη Κωστόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, όλοι τους με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μαγειρικής.

Τα πιάτα που θα παρουσιάσει ο Πέτρος είναι:

 – ΣΑΛΑΤΑ CHEESE CAKE ΣΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΥΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΤΟΜΑΤΑ ΜΑΡΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ

– ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΣΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΡΟΚΑ ΦΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

– ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΣΕ ΤΡΙΜΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ  ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ ΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΩΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ JACKET ME ΜΕ ΑΡΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

Elladiko
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.