Η ανανεωμένη Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πεολοποννήσου (ΕΦΝΕ) πραγματοποίησε τα πρώτα της σεμινάρια φωτογραφίας στην Καλαμάτα, με τον Τάσο Βασιλειάδη να αναλύει τους φωτισμούς, το Photobook και το Lightroom.

Τα εν λόγω σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στις 28 Φεβρουαρίου και την 1 Μαρτίου στο παλιό Επιμελητήριο στον πεζόδρομο Χρήστου Κουμάντου και το παρόν έδωσαν αρκετοί επαγγελματίες φωτογράφοι από την Καλαμάτα, αλλά και από την Μεγαλόπολη, την Τρίπολη και την Λακωνία.

Σκοπός του συλλόγου είναι η διοργάνωση περαιτέρω σεμιναρίων, αλλά και άλλων δράσεων με βασικό σκοπό την βελτιωση της ποιότητας της φωτογραφίας από τους επαγγελματίες της περιοχής.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου (ΕΦΝΕ) δημιουργήθηκε το 2008 με σκοπό την προστασία, την υποστήριξη, την αλληλεγγύη, την αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία των επαγγελατιών του κλάδου.

seminaria-fvtografias-efne-4

seminaria-fvtografias-efne-3

seminaria-fvtografias-efne-2

seminaria-fvtografias-efne-1

Ελλαδικό
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.