Σε καρναβαλικούς ρυθμούς, με τις στολές να εκτίθενται ήδη στο Πνευματικό Κέντρο και με το πρώτο καρναβαλικό πάρτι στον εν λόγω χώρο, έχει μπει ήδη πόλη της Καλαμάτας και είναι έτοιμη για το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι 2017…

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε και το πρώτο καρναβαλικό πάρτι στο Πνευματικό Κέντρο, που κράτησε μέχρι αργά και χαρακτηρίσθηκε από κέφι και ενθουσιασμό. Αφορμή ήταν η παρουσίαση και τοποθέτηση στο εκθετήριο των στολών 12 καρναβαλικών ομάδων, για το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι 2017, που ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου.

Μέχρι τώρα, 24 γκρουπ έχουν δηλώσει συμμετοχή και φέτος, για πρώτη χρονιά, θα συμμετάσχουν 4 σχολεία. Στο πάρτι, εκτός από μέλη γκρουπ, έλαβε μέρος πολύς κόσμος που ήθελε να δει τις στολές και να επιλέξει ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Καρναβαλικής Επιτροπής, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (στον ημιώροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους).

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα www.kalamatianokarnavali.gr

Δείτε επίσης: 

Με ονόματα «έκπληξη» το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι!

Elladiko