Μουσικές, άγιοι Βασίληδες, παιδιά, κόσμος και εκδηλώσεις συνθέτουν το σκηνικό της Καλαμάτας σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Το κέντρο της πόλης είναι από το πρωί γεμάτο κόσμο που κάνει τις τελευταίες αγορές της χρονιάς. Η φιλαρμονική του Δήμου είναι στο “πόδι” παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ συγκροτήματα βρίσκονται στην πλατεία, δίνοντας μουσικούς ρυθμούς στην ήδη εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πόλη.

Το σκηνικό είναι ιδανικό για τα παιδιά… Τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και τα εορταστικά τραγούδια ξεσηκώνουν στην κυριολεξία τους μικρούς κατοίκους και επισκέπτες της πόλης. Και φυσικά, η παραδοσιακή βόλτα για καφέ και ρόφημα δε θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα, αφού οι καφετέριες του κέντρου είναι ασφυκτικά γεμάτες.

Όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία σήμερα, θα είδαν σίγουρα και τους δεκάδες μικρούς άγιους Βασίληδες να τη διασχίζουν, αφού πραγματοποιήθηκε το 2ο Santa Fun Καλαμάτας, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στην ατμόσφαιρα!

Έχοντας σύμμαχο τον καιρό, δε θα μπορούσε να λείπει και η βόλτα στην παραλία, αφού η Καλαμάτα θυμίζει σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, περισσότερο τη Βραζιλία και την Αυστραλία, όπου κάνουν αλλαγή της χρονιάς Καλοκαίρι, παρά ευρωπαϊκή πόλη στην καρδιά του Χειμώνα!

Ελλαδικό
Pavlos Pavlou
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.