Όλοι θα θέλαμε ιδανικά να κάνουμε εμφανίσεις που να αποπνέουν μια chic διάθεση.  Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε πολύ εύκολα κάνοντας κάποιες safe επιλογές, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη. Πάμε να δούμε πώς να δείχνουμε εύκολα chic.

Basics

Δημιούργησε μια capsule ντουλάπα με 10 βασικά κομμάτια, τα οποία συνδυάζονται άνετα μεταξύ τους για να κάνεις την καθημερινότητα σου πιο εύκολη και πρακτική. Όλα θα είναι σε καθαρές minimal γραμμές για να ταιριάξουν σε όλα τα γούστα. Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις ποια είναι τα κομμάτια κλειδιά.

Ουδέτερα χρώματα

Χρησιμοποίησε τη βασική παλέτα των χρωμάτων επιλέγοντας είτε μονόχρωμα looks είτε συνδυασμούς αυτών.

Άσπρο

Το αγαπημένο λευκό χρώμα πάντα θα είναι μια chic επιλογή στις εμφανίσεις μας.

Μαύρο

Ποτέ δε θα κάνεις λάθος, ταιριάζει με όλα πάντα και παντού.

Γκρι

Το γκρι είναι από τα βασικά ουδέτερα χρώματα. Όταν είσαι σε δίλημμα μεταξύ άσπρου και μαύρου, απλά διάλεξε γκρι!

Αποχρώσεις του beige

Οι γήινες αποχρώσεις κάνουν τα καθημερινά μας looks πιο ενδιαφέροντα. Παίξε με διάφορους τόνους του μπεζ από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ.

Accessories

Μη ξεχνάς ποτέ τα αξεσουάρ συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν μια chic εμφάνιση. Όποιο και να είναι το στυλ σου, επίλεξε μοναδικά κομμάτια που θα ξεχωρίσουν.

Tip: Δημιούργησε ένα mood board (πίνακας) με φωτογραφίες ρούχων και στυλ που σε εμπνέουν. Πάρε ιδέες από πλατφόρμες όπως το Youtube, το Instagram και το Pinterest.

Ελλαδικό
Μαρία Χρυσαΐδη
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!