Προβολή της ταινίας «Τα Σαγόνια του Καρχαρία» από την Κινηματογραφική Λέσχη!

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας «Τα Σαγόνια του Καρχαρία» από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, στην παραλία του Elite City Resort.

Βρισκόμαστε στο Άμιτυ, μια μικρή παραθαλάσσια πόλη, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες τουρίστες κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Όταν ο καινούργιος σερίφης της πόλης Brody, ανακαλύψει σε μία ερημική παραλία το θύμα ενός λευκού καρχαρία, προτείνει στον δήμαρχο να κλείσουν οι παραλίες του νησιού. Όμως τα γεγονότα που ακολουθούν, αποτελούν πλέον… κινηματογραφική ιστορία!

Τα Σαγόνια του Καρχαρία, δημιούργημα του Steven Spielberg, θεωρούνται απο πολλούς, μία απο τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Πρόκειται για ένα απο τα πρώτα καλοκαιρινά “μπλοκμπαστερ” του Χόλλυγουντ και όχι άδικα. Η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες, τα ειδικά εφέ, καθώς και η μουσική υπόκρουση του μοναδικού John Williams, χαρίζουν στο κοινό δύο ώρες γεμάτες σασπένς, αγωνία και φόβο.

Η ταινία έχει κερδίσει 3 Βραβεία Όσκαρ (Μοντάζ, Μουσικής και Ήχου), ο ίδιος ο Spielberg ήταν υποψήφιoς για τo Οσκαρ Σκηνοθεσίας, ενώ η Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσου την έχει κατατάξει στις καλύτερες ταινίες του αιώνα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
προβολή στη θάλασσα
ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ – JAWS
Adventure, Drama, Thriller | USA | 1975 | 124΄
σκηνοθεσία: Steven Spielberg
παίζουν: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss
21:30 | Elite Hotel City Resort (Ανατολική Παραλία Καλαμάτας) | Είσοδος ελεύθερη

Ελλαδικό