Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού κάθε Πέμπτη, παρουσιάζει την ταινία Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής στο Καφέ Σινέ στις 21:30.

Ο Alex είναι επαγγελματίας γυναικοκατακτητής! Με συνεργό την αδερφή του και τον άντρα της, βγάζουν τα προς το ζην χωρίζοντας ζευγάρια. Όταν όμως αναλάβει να αποπλανήσει τη Juliette, ένα γοητευτικό πλουσιοκόριτσο, θα βρεθεί προ πολλών εκπλήξεων.

Με φόντο το πριγκιπάτο του Μονακό, ο προερχόμενος από την τηλεόραση σκηνοθέτης Pascal Chaumeil μας χαρίζει μια διασκεδαστική, δοσμένη με φινέτσα και χιούμορ ρομαντική κωμωδία. Παρά τις κάποιες ελλείψεις και κοινοτοπίες στην ανάπτυξη των χαρακτήρων, ο Chaumeil και οι σεναριογράφοι του αναπτύσσουν με σωστό τάιμινγκ τα ωραία και ευρηματικά γκαγκ τους, αποδεικνύοντας πως στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο μπορεί ακόμη να βρει κανείς την έμπνευση και την ευρηματικότητα.

Απολαυστικός ο Romain Duris στον sexy ρόλο του γόη σε αποστολή αλά ”James Bond” (εύθραυστος κι αλώβητος, ηθικός κι ανήθικος) και απρόσμενα καλή η πρώην όμορφη σταρ λολίτα Vanessa Paradis.

Ο Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής ήταν υποψήφιος για 5 βραβεία Cesar και κέρδισε τον Χρυσό Κύκνο καλύτερης ρομαντικής ταινίας στο Cαbourg Film Festival

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ – L’ ARNACOEUR
Comedy, Romance | 2010 | Fr | 105΄
σκηνοθεσία: Pascal Chaumeil
παίζουν: Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier
21:30 | Καφέ Σινέ (Δυτική Παραλία Καλαμάτας) | Είσοδος 4 ευρώ, ελεύθερη κάτω των 18

Ελλαδικό