Ελλαδικό

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων ανακοινώνουν την πρώτη συνάντηση του β’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2019 – 2020), η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (4ος όροφος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας).

Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Το ξέφωτο» της Τατιάνας Αβέρωφ, ένα έργο της σύγχρονης ελληνικής μυθιστοριογραφίας. Στη συνάντηση αυτή θα παραβρίσκεται και η συγγραφέας, η οποία θα συμμετάσχει στη συζήτηση.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τον ακριβή προγραμματισμό των ημερομηνιών του νέου κύκλου συναντήσεων της Λέσχης, καθώς και των βιβλίων που θα διαβαστούν. Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσους αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων ή της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας στο τηλέφωνο 2721096818 ή με την Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων στο 6936665907.