Πρωταθλητής της κατηγορίας Παίδων για το 2016 στέφθηκε ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας, για πρώτη φορά στη μέχρι τώρα πορεία του, με την πολυβραβευμένη αθλήτριά του Μελίνα Πεϊμανίδη και την Acapulca, το καινούριο της άλογο το οποίο και ιππεύει μόνο 6 μήνες.

Το ζευγάρι κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πλήθος καταξιωμένων παίδων αθλητών και των ίππων τους σε μια σειρά αγωνισμάτων (4 γύρων) που διήρκεσαν 3 ημέρες.

Συγκεκριμένα, το Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων έλαβε χώρα 1-5 Ιουνίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο (ΟΚΙΜ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

 prwtathlima-2

Τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας εκπροσώπησε φέτος η Μελίνα Πεϊμανίδη με τα δυο της άλογα By Chance και Acapulca, και τα αναλυτικά αποτελέσματα των 4 γύρων είναι τα εξής:

Παρασκευή 3/6/2016

1ος Γύρος – Ύψος Εμποδίων 1.15μ

Άπταιστη διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Αcapulca, κερδίζοντας έτσι την 3η θέση!
Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και τον By Chance!

Σάββατο 4/6/2016

2ος-3ος Γύρος – Ύψος Εμποδίων 1.20μ

Άπταιστη διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Αcapulca, κερδίζοντας έτσι την 1η θέση!
Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και τον By Chance!

Κυριακή 5/6/2016

4ος Γύρος – Ύψος εμποδίων 1.25μ

Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και τον By Chance!
Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Αcapulca, που με μια μόνο ρήψη και με το σύνολο της βαθμολογίας από τους προηγούμενους γύρους πέρασαν στην κορυφή, κερδίζοντας έτσι τον Τίτλο του Πρωταθλητή Κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ 2016!

Ελλαδικό