Όλοι μας λατρεύουμε να βγαίνουμε μια βόλτα, ανεξαιρέτως ώρας και να ρίχνουμε μια ματιά στα καταστήματα. Άλλο τόσο κι εμείς, μιας και ψάχνουμε να βρούμε πράγματα που θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα και να αλλάξουμε παραστάσεις.

 Περπατώντας στην αγορά, παρατηρήσαμε ιδίως σε κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια και caffe – bars, ότι τα περισσότερα από αυτά, είχαν τοποθετήσει στο χώρο τους διάφορα παραβάν, ως διακοσμητικά στοιχεία του χώρου και μας έκανε ευχάριστη εντύπωση. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, όπου προβήκαμε στην εύρεση καταστημάτων για διακόσμηση εσωτερικών χώρων, για να δούμε τη γκάμα που μπορούμε να βρούμε. Η οποία παρεμπιπτόντως… ήταν τεράστια!

Βρήκαμε αμέτρητα που είχαν θέματα με διάφορες φωτογραφίες της φύσης, άλλα ήταν από γνωστούς πίνακες ζωγράφων, πολλά με διάφορα ζώα της άγριας φύσης και πολλά περισσότερα, που θα χρειαστεί κανείς πολύ καιρό για να τα δει όλα και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει, μιας και η επιλογή δεν έχει μόνο ως κριτήριο το θέμα… αλλά και το πόσες πτυχές θέλουμε να έχει.

Μπορούμε να αγοράσουμε το παραβάν της αρεσκείας μας, επιλέγοντάς το από, τρείς πτυχές έως και πέντε, ανάλογα με το εμβαδό που θέλουμε να καλύψουμε. Το μαγικό σε αυτά είναι ότι όποτε το θελήσουμε, μπορούμε άνετα να τα μεταφέρουμε σε άλλο σημείο στο σπίτι μας, μιας και εκτός του ότι διπλώνουν τα φύλλα μεταξύ τους πολύ εύκολα, είναι και πολύ ελαφριά, αφού το βάρος τους είναι πραγματικά «πούπουλο»!

Διακοσμητικά και μόνο, αποτελούν πλέον, ένα ευχάριστο trend και γιατί λοιπόν να μη τα δούμε και στο σπίτι μας; Θα ενσωματωθούν άριστα σε ακάλυπτους χώρους και αν ταιριάζουν και με λοιπή διακόσμηση, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρμονικό!

Αλλά εκτός από τα παραβάν, είδαμε και πολλά άλλα διακοσμητικά σε αυτά τα καταστήματα. Από φωτιστικά ρετρό, που τα βλέπουμε συνήθως σε επαγγελματικούς χώρους, διάφορα κηροπήγια και ψεύτικα φυτά σε μοντέρνα βάζα, όμως το άλλο που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, ήταν οι απίστευτοι πίνακες σε καμβά που διέθετε το κατάστημα.

Δε προλάβαμε να τους κοιτάξουμε όλους, καθότι ήταν αμέτρητοι, αλλά είμαστε σίγουροι πως η ποιότητά τους ήταν πολύ μεγαλύτερη, από τις αναγραφόμενες τιμές όπου πωλούνταν. Μπορεί να είναι κάτι κλασικό, όπου οι περισσότεροι τοποθετούμε στο σπίτι μας, όμως υπάρχουν πίνακες που είναι μοντέρνοι και ίσως να ταιριάζουν περισσότερο στο χώρο μας.

Για παράδειγμα, είδαμε πίνακες που ήταν τριών και πέντε πτυχών, σε ποικίλα μεγέθη, όπου είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη θεματολογία που είχαν, θα καλύπταν ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Επίσης, πολύ ωραίοι πίνακες σε καμβά, είναι οι κάθετοι, όπου μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς να κάνουμε τρύπες στο τοίχο. Άλλη μια όμορφη εκδοχή που είδαμε, ήταν η τοποθέτηση του πίνακα σε ξύλινο καβαλέτο, όπου για όσους έχουν λίγο χώρο παραπάνω στο σπίτι τους, θα είναι μια όμορφη διακοσμητική πρόταση.

Τα μοτίβα φανταστικά και απ’ ότι μπορείτε να φανταστείτε! Από ζωγραφική, μουσική, φωτογραφίες και σκίτσα, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, κάνοντας τον κάθε πίνακα ξεχωριστά, να είναι μοναδικός και σίγουρα όχι κοινότυπος.

Κι αν έχετε κάποιο μοτίβο που δε το διαθέτει το κατάστημα, τότε μπορείτε να το παραγγείλετε, στέλνοντας τη φωτογραφία που θέλετε για εκτύπωση και να το έχετε άμεσα στο χώρο σας!

Για να δείτε παραβάν μπείτε εδώ: https://www.stickerman.gr/paravan/ Για να δείτε πίνακες σε καμβά μπείτε εδώ: https://www.stickerman.gr/pinakes/pinakes-se-kamva/

Ελλαδικό