Οι γιορτές έφτασαν και η αγορά φοράει τα γιορτινά της! Οι βιτρίνες στολίζονται με Χριστουγεννιάτικα θέματα και όλοι αυτή την περίοδο αναζητούμε δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πολλές φορές, όμως, η αγορά ενός Χριστουγεννιάτικου δώρου μπορεί να αποδειχθεί μία ιδιαιτέρως δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Για αυτό το λόγο σας προτείνουμε ορισμένες ιδέες δώρων που δε θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα χαρίσουν χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα φαρμακεία του δικτύου Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου σας προσφέρουν τις ιδανικές λύσεις για εορταστικά δώρα. Αξιοποιήστε τα πακέτα δώρων για να τους εκπλήξετε όλους… ευχάριστα!

Τα πακέτα Χριστουγέννων περιλαμβάνουν τα παρακάτω προϊόντα:

1o πακέτο: Atoderm hand cream & Atoderm Lipstick
2o πακέτο: Επετειακό Sensibio H20 850ml & Hydrabio perfecteur spf30
3o πακέτο: Avene cleanance gel 200ml & Avene cleanance expert soin

Λίγα λόγια για το δίκτυο φαρμακείων Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου:

Το δίκτυο Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου είναι ένα δίκτυο συνεταιρισμένων φαρμακείων στους νομούς Μεσσηνίας, Ηλείας, Λακωνίας και Αρκαδίας. Το δίκτυο Green Pharmacy αποτελείται από φαρμακεία που υπάγονται σε συνεταιρισμούς φαρμακοποιών. Η δημιουργία αυτού του δικτύου προέκυψε από την ανάγκη που έχει ο ίδιος ο φαρμακοποιός απέναντι στο φαρμακείο του αλλά κυρίως στον ασθενή του. Είναι μια προσέγγιση η όποια έχει ως στόχο την καλύτερη ενημέρωση και κάλυψη του ασθενούς σε όλα τα θέματα υγείας.

Δείτε περισσότερα για το δίκτυο φαρμακείων Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου στο www.greenyourhealth.gr και στη σελίδα στο Facebook.

Ελλαδικό