Τα Χριστούγεννα είναι για τους περισσότερους συνυφασμένα με κρύο, χιονισμένα τοπία και χειμερινές…δραστηριότητες. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν πιο εναλλακτικές διακοπές, επιλέγοντας να περάσουν τα Χριστούγεννα στην Καλαμάτα!

Είναι γεγονός ότι η Καλαμάτα, τα τελευταία κυρίως χρόνια, αποτελεί έναν εύκολο προορισμό, μιας και σε μόλις δύο με δυόμισι ώρες μπορείτε να βρεθείτε από την πρωτεύουσα στο κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, εν όψει των Χριστουγέννων, στην Καλαμάτα πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις με εορταστικό χαρακτήρα που διοργανώνονται τόσο από το δήμο με τη συμμετοχή διαφόρων φορέων και πολιτιστικών συλλόγων όσο από επιχειρήσεις και καταστήματα της πόλης.

Αν ο δρόμος σας φέρει στην πανέμορφη Καλαμάτα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να μείνετε. Εμείς κάναμε έρευνα και σας επιλέγουμε 4 καταλύματα που διαφέρουν μεταξύ τους, αλλά υπόσχονται να κάνουν τις γιορτινές διακοπές σας αξέχαστες!

Το “Rex Hotel” είναι το πλέον κατάλληλο μέρος για να μείνει κάποιος που αγαπά το κέντρο της πόλης και θέλει να νιώθει το σφυγμό των γεγονότων! Το ξενοδοχείο Rex βρίσκεται στην καρδιά της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Αριστομένους, μόλις 2 λεπτά από την Κεντρική Πλατεία. Αποτελείται από 44 δωμάτια και σουίτες σε πέντε διαφορετικούς ορόφους, όλα με μοντέρνα και λειτουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετική εσωτερική διακόσμηση καθώς και πληθώρα εγκαταστάσεων και ανέσεων.

Δείτε περισσότερα στο www.rexhotel.gr

Αν προτιμάτε να περάσετε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας με θέα το μαγευτικό μεσσηνιακό κόλπο, η καλύτερη επιλογή είναι το πολυτελές συγκρότημα “Elite City Resort”. Χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγέτου και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές, προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες, που κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη και λαμβάνουν χώρα σε πλήρως εξοπλισμένους και ανακαινισμένους χώρους!

Δείτε περισσότερα στο www.elite.com.gr

Αν πάλι είστε λάτρης των Airbnb, σας έχουμε και εδώ την καλύτερη επιλογή… ο λόγος γίνεται για τα “Kalamata Top Rooms”!Η “Kalamata Top Rooms” προσφέρει στους επισκέπτες της πόλης μας τις καλύτερες διαμονές στην κατηγορία των Airbnb. Επίσης, προσφέρει και τις πιο επεξεργασμένες υπηρεσίες σε όσους προτίθενται να εκμεταλλευτούν τα ακίνητά τους στην βραχυπρόθεσμη μίσθωση, με βασικό σλόγκαν το «χαρούμενοι επισκέπτες, ικανοποιημένοι οικοδεσπότες»!

Δείτε περισσότερα στο www.kalamatatoprooms.gr

Για αυτούς που επιθυμούν Χριστουγεννιάτικες διακοπές μέσα σε ένα ειδυλλιακό και ήσυχο περιβάλλον, στην περιοχή της Μικρής Μαντίνειας, εκεί όπου ο Ταΰγετος απλώνει τους πρόποδες του και σμίγει με το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας φτιάχνοντας όμορφους κολπίσκους πνιγμένους στο πράσινο, τότε η επιλογή είναι το συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Lida Apartments»!

Δείτε περισσότερα στο www.lida-apartments.gr

Ελλαδικό